След два успешни концерта в Сливен и Ямбол, турнето Любов

...
След два успешни концерта в Сливен и Ямбол, турнето Любов
Коментари Харесай

Мария Илиева със специална изненада на концерта в Бургас

След два сполучливи концерта в Сливен и Ямбол, турнето " Любов " продължава с концерт в Бургас на 31 октомври. Марин Русинов, участник от тима на Мария Илиева в " Гласът на България ", ще е измежду подгряващите реализатори на концерта на поп дивата в Бургас. Във вторник сцената на Държавната опера ще бъде хазаин на деветия концерт от турнето " Любов ".
Мария Илиева нееднократно е подавала ръка на младите реализатори и на всеки концерт моли публиката да поддържа участниците в " Гласът на България ". Габриела Колева-GABO от осмия сезон на предаването е подгряващ реализатор на турнето, а беквокали са трио " Trinity ", които провокираха възторг с присъединяване си през 2018 година
На концерта в Благоевград Мария Илиева непринудено предложения Константина Димитрова - едно от остриетата в тима й, да извърши " Остани тази нощ ", което изправи публиката на крайници.
Концертите в препълнените зали в Сливен и Ямбол минаха повече от сполучливо и сервираха на публиката качествена музика и обич в големи дози, показват от екипа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР