След два сезона, които предизвикаха истински фурор, най-вълнуващият мистъри уеб

...
След два сезона, които предизвикаха истински фурор, най-вълнуващият мистъри уеб
Коментари Харесай

Звезди от телевизионния екран превземат уеб сериалите

След два сезона, които провокираха същински възторг, най-вълнуващият мистъри уеб сериал у нас -, раздрусва интернет пространството с нов трети сезон. Уеб мистерията, която завладя сърцата на феновете във V, се завръща на 30 април с нови герои, които се потапят в заплетените истории на. 

Новите звезди, които ще разкриват мистериите в, са пленителната актриса, модел и дизайнер Диляна Попова и надареният артист Петко Венелинов .

В какви функции ще се въплътят едни от обичаните телевизионни лица, към този момент можем единствено да допускаме. От първите фрагменти на уеб сериала се вижда, че облиците им са много потайни и мистериозни, което провокира още по-голям интерес към тях.
 Петко NOVA
Диляна Попова и Петко Венелинов , които завоюваха сърцата на феновете с основните си функции в обичани сериали, застават един до друг с режисьора на продукцията Ники Илиев . Той е и другото познато лице от телевизионния екран, който, с изключение на като режисьор, взе участие и в ролята на умрелия брат на един от основните герои в.-->
 Диляна Попова NOVA
Уеб сериалите се трансфораха в международна наклонност през последните години. Ники Илиев, Диляна Попова и Петко Венелинов са единствено част от родните ТВ звезди, които вземат участие в уеб продукции. Колегите им Асен Блатечки, Бойко Кръстанов, Мона Гочева дебютираха в екшън поредицата „ Пъзел: Похитени “, Лорина Камбурова заблестя в уеб тийн сериала „ Следвай ме “, а Нети даваше уроци по музика в хитовия сериал „ Не по този начин, брат! “

В какви функции и сюжети влизат обичаните звезди в новия трети сезон на хитовата уеб тайнственост, ще разберете първо във.

За още вести към „, следете на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР