След два месеца чакане, от британския кралски двор най-сетне решиха

...
След два месеца чакане, от британския кралски двор най-сетне решиха
Коментари Харесай

Хваната в лъжа - какво призна Кейт за снимката по случай Осми март

След два месеца очакване, от английския кралски двор най-накрая взеха решение да разсеят спекулациите към здравословното положение на Кейт Мидълтън и в неделя, 10 март, бе оповестена първата публична фотография на принцесата на Уелс след претърпяната коремна интервенция.
 Кейт Мидълтън с трите си деца - първи формален портрет на принцесата на Уелс след интервенцията
Красива, усмихната и по дънки - първа публична фотография на Кейт след интервенцията

Дворецът наруши мълчанието

На нея я видяхме в положително въодушевление и с необятна усмивка в компанията на трите й деца. С фрагмента тя благодари на всички за милите пожелания и поддръжката, която са й оказали по време на възобновяване. Но след първичната еуфория започнаха да се усилват мненията, че нещо със снимката не е наред.

Появиха се и догатки, че тя е основана благодарение на някоя стратегия и не демонстрира  в реалност към сегашния миг. Заради очевидните корекции, които са правени по фотографията, часове след публикуването й от двореца Кенсингтън, тя бе свалена от четири водещи информационни агенции, които очевидно също са се усъмнили в истинността й.

Според разбор, изработен от CNN, в фрагмента има най-малко две области, които са претърпели обработка - ципът от лявата страна на якето на Кейт Мидълтън и маншетът на ръкава на принцеса Шарлот. От Associated Press също разясняват, че при по-близък взор се вижда, че " източникът е манипулирал фотографията ". Заради " проблем с редакцията " от Франс Прес също вземат решение да смъкват фотографията от уеб страницата си.

Всичко това докара и до реакция от страна на двореца. Днес по обяд в профила на принца и принцесата на Уелс се появи изказване от името на Кейт по случая. 

" Както доста фотографи дилетанти, постоянно опитвам с обработването на фотосите. Искам да изкажа моите извинения за всички обърквания, които фамилната ни фотография, която споделихме вчера, провокира. Надявам се всички чествали да са имали благополучен Ден на дамата ", написа тя.
 Крал Чарлз и Камила против принц Уилям и Кейт Мидълтън - води ли се PR борба
Крал Чарлз и Камила против принц Уилям и Кейт

Два противоположни стила на другарство с обществеността

Безспорно " опитите " на Кейт Мидълтън предизвикаха още по-големи съмнения и това не беше правилният ход от страна на двореца, тъй като провокира противоположния резултат - вместо да спрат да приказват за принцесата на Уелс, в този момент всички още веднъж приказват за нея. А фотографията продължава да бъде в профилите на фамилията в обществените мрежи и те очевидно не я считат за толкова нередна и подвеждаща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР