След днешната консултация“ на Радев с ГЕРБ-СДС за мен е

...
След днешната консултация“ на Радев с ГЕРБ-СДС за мен е
Коментари Харесай

Ивелин Николов: Маската на Радев също изгоря днес - Топ новини


След днешната „ консултация “ на Радев с ГЕРБ-СДС за мен е ясно, че този човек има напълно различен дневен ред, който не включва постоянен кабинет и постоянен парламент. Освен това не мисля, че той може да се съветва с друга партия с изключение на с „ Възраждане “, с които изповядват идентични политически възгледи във връзка с войната в Украйна.

Те си бяха на един ум и по време на пандемията, когато Радев се бореше с „ вируса на страха “ и „ варианта на Шипка “, до момента в който пред президентството революционерите му горяха маски.
Маската на Радев също изгоря през днешния ден.

Не може да си бил боен в НАТО и да продължаваш да твърдиш, че даването на оръжие въвлича особено България във войната, в случай, че другите към този момент дадоха каквото имат на Украйна и не са атакувани. Всъщност атакувана е единствено България от Путин с лъжите, че сме взели участие по някакъв метод във гърмежа на противозаконния мост.

Не може да се правиш на угрижен за модернизацията на армията ни, а да пропускаш опция за подмяна на остарялото ни оръжие с ново, както направиха други страни.
Който желае да се съветва с Радев. За мен това е лишено от смисъл.

Все едно да се консултираш с Путин по въпросите за териториалната целокупност на Украйна. Няма разговор, а опорки.

Ивелин Николов,фейсбук

След днешната " консултация " на Радев с ГЕРБ-СДС за мен е ясно, че този човек има напълно различен дневен ред, който не…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР