След демонстрациите във вторник в белгийската столица полицейските профсъюзи планират

...
След демонстрациите във вторник в белгийската столица полицейските профсъюзи планират
Коментари Харесай

Полицейски протести заплашват да блокират работата на летището в Брюксел в петък

След демонстрациите във вторник в белгийската столица полицейските профсъюзи възнамеряват в петък нови акции на летищата Завентем и Шарлероа. В резултат на това може да се чакат известни забавяния при граничния надзор. Пътниците към момента не са получили спомагателна информация, написа уеб сайтът „ The Brussels Times ”.

В края на годината полицейските профсъюзи проведоха разнообразни митинги поради бездействието на федералното държавно управление, а точно поради покачването на заплатите, което към момента не е отпуснато. Профсъюзите упорстват за поетапно използване на контрактуваното по-рано нарастване на заплатите и за ускорени промени в пенсионните им проекти.

Във вторник служители на реда демонстрираха в Брюксел, недоволни от " неналичието на почитание " на държавното управление към полицията. Сега те ще проведат нови митинги в края на тази седмица.

В петък полицейските профсъюзи и чиновниците по сигурността ще стачкуват на белгийските летища, както направиха през ноември. Въпреки че профсъюзите не приканват за стачка, летищата не могат да изключат забавяния, изключително при инспекциите на самоличността.

Летището в Брюксел направи изказване, в което се споделя, че сега няма информация за детайлностите на акцията, само че " незабавно щом получим по-добра визия за плануваните дейности, ще осведомяваме пасажерите ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР