След дълго очакване, през изминалите събота и неделя Джеймс Бонд

...
След дълго очакване, през изминалите събота и неделя Джеймс Бонд
Коментари Харесай

Джеймс Бонд се завърна на голям екран с 25-ия филм от поредицата за агент 007



След дълго очакване, през миналите събота и неделя Джеймс Бонд се завърна на огромен екран с 25-ия филм от поредицата за сътрудник 007 – „ Смъртта може да изчака “. Почитателите на положителното кино, дружно с правилните почитатели на филмите за сътрудник 007, се стекоха към киносалоните, с цел да съпреживеят последното преобразяване на Даниел Крейг като английския скришен сътрудник.

60 години - толкоз време е минало от първата поява на английския скришен сътрудник 007 на огромния екран, от първия „ Доктор Но “ до последния „ Смъртта може да изчака “.

Последните 5 кино лентата в ролята на Бонд влиза Даниел Крейг. Преди години изборът на Даниел Крейг провокира рецензии, тъй като той беше първият рус Джеймс Бонд.

Какво трансформира Джеймс Бонд в културен феномен, задържал се шест десетилетия?



Темата разяснява в “Нашият ден “ Благой Иванов , кинокритик, публицист и издател.

Според мнозина Шон Конъри си остава най-хубавият сътрудник 007 досега.

Конъри игра в 7 елементи на " Бонд ". Най-кратко Джеймс Бонд бе Джордж Лазенби, който извърши ролята единствено един път, в един филм, а Роджър Мур игра най-вече пъти Джеймс Бонд - седем пъти. След него в облика на именития сътрудник влиза Тимъти Далтън, който игра Бонд два пъти. След него идва ред на шестия Джеймс Бонд - Пиърс Броснан.

За дебютния си уикенд у нас " Смъртта може да изчака " е бил гледан от близо 22 хиляди фенове и е спечелил доходи от над 251 хиляди лв. .

Засега " Смъртта може да изчака " се излъчва в кината допълнително от двадесет страни. Това достижение е изключително удивително, защото премиерата на кино лентата, режисиран от Кари Фукунага, ще се състои на 29 октомври на значимия за дистрибуторите китайски пазар.

Създаването на " Смъртта може да изчака " коства към 200 милиона $. В американските кина прожекциите на 25-ия филм на прожекцията стартират от през днешния ден.

Чуйте Благой Иванов в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР