След дълги години на съдебна битка със своя продуцент Лукаш

...
След дълги години на съдебна битка със своя продуцент Лукаш
Коментари Харесай

Певицата Кеша - най-накрая свободна и... гола

След дълги години на правосъдна борба със своя продуцент Лукаш " Dr. Luke " Готвалд и раздялата със звукозаписните компании Kemosabe и RCA Records, Кеша най-сетне се усеща свободна.

При това дотолкоз, че да захвърли всички облекла и да се наслаждения оптимално на мястото, което е избрала за своя отмора. И да показа по-късно фрагмента със своите многочислени фенове в обществените мрежи.

" Връщам се към себе си ", написа 36-годишната певица към обявата.

Още предходната седмица Variety заяви, че Кеша е разтрогнала договорите си с лейбъла на Готвалд Kemosabe. Този ход е изработен към шест месеца откакто певицата и продуцентът най-сетне се споразумяха да разрешат извънсъдебно делото за клюка преди планувания развой. Изминаха 10 години откакто изпълнителката за първи път повдигна обвинявания против носителя на Грами за полово, прочувствено и физическо принуждение.

След сключването на съглашението и двете страни разгласиха изказвания в Instagram, въпреки Кеша да бе много спестовна, заявявайки, че " не може да опише детайлности " за половото принуждение, на което е била подложена от страна на Готвалд.

" Само Бог знае какво се е случи онази нощ ", написа Кеша. " С неспокойствие чакам да затворя вратата на тази глава от живота си и да стартира нова. Пожелавам единствено мир на всички забъркани страни. "

Певицата съди Готвалд за това, че през 2005 година той я упоява и полово насилва. Продуцентът от своя страна отхвърля изказванията и подава срещуположен иск през същата година.

" Никога не съм постъпвал по този начин с Кеша или с който и да е различен. В името на фамилията си се борих пламенно за изчистване на името си в продължение на 10 години ", споделя музикалният продуцент. " Време е да оставя този сложен въпрос зад тила си и да продължа живота си. Пожелавам на Кеша всичко положително. "

През май Кеша издаде последния си студиен албум " Gag Order ", който значително е отдаден на битката ѝ през последните години. " Чувствам, че този албум дава цялостната визия за моята същина. Най-накрая реализирах възприятие на покой и се усещам приключена ", сподели тя в изявление за People през юни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР