След четирите гола, които вкараха при гостуването на СПАЛ, играчите

...
След четирите гола, които вкараха при гостуването на СПАЛ, играчите
Коментари Харесай

"Милан" се готви за битка, Гатузо не подценява "Лудогорец"

След четирите гола, които вкараха при гостуването на СПАЛ, играчите на " Милан " би трябвало да се настройват на европейска вълна. През седмицата им следва аудиенция в България и те ще би трябвало да премерят сили с българския първенец " Лудогорец " в първи 1/16-финал от шампионата Лига Европа.

Треньорът на " росонерите " Дженаро застана пред микрофона на клубната телевизия и изиска от тима си да резервира високо равнище на централизация. Той прикани момчетата да се концентрират върху мача в четвъртък, а чак по-късно да видят във вътрешния календар срещата със " Сампдория ".

" Помислете първо за четвъртък и по-късно за " Сампдория ". " Лудогорец " е в Европа от години и всички огромни тимове трябваше да се борят доста гневно - в това число " Ливърпул " и " Реал " Мадрид, с цел да съумеят да ги победят. Играчите на " Лудогорец " имат много по-сериозен опит от нашите момчета, шокира с изявлението си.

Въпреки резултата, имам забележки към играта. Трябва да се събираме по-добре в отбрана. Не би трябвало да разрешаваме на съперниците да имат доста голови положения. Срещу СПАЛ по този начин и не успяхме да обезвреждаме изцяло техния нападател Ладзари, добави някогашният полузащитник.

В същото време уеб сайтът Football Italia заяви, че е изцяло допустимо Гатузо да получи предложение за нов контракт, до юни 2020-а година. Ръководството на росонерите било доста предостатъчно от напредъка, който показва тима напоследък, и е готово с новия контракт. беше треньор в школата, преди да бъде притеглен в мъжкия отбор през ноември, когато Винченцо Монтела беше уволнен.

Самият няма кой знае какви триумфи като треньор преди този момент с къси интервали в " Палермо " в Серия " Б ", швейцарския " Сион, гръцкия ОФИ (Крит) в локалната втора лига, както и с " Пиза " - отново във второто равнище на италианския футбол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР