След бурна връзка и още по-бурна раздяла с Андреа в

...
След бурна връзка и още по-бурна раздяла с Андреа в
Коментари Харесай

Ето я двегодишната дъщеричка на Кубрат Пулев – кръстиха Христина на свято място (СНИМКИ)

След бурна връзка и още по-бурна разлъка с Андреа в последните години Кубрат Пулев пазеше в загадка персоналния си живот. Преди Нова година обаче боксьорът призна, че има щерка, която е съвсем на 2 годинки, а напълно неотдавна му се роди и наследник.

Майка на двете му деца е брокерката Розали Петрова, съгласно информацията в медиите. Ето че се появи и първа фотография на момиченцето на Кобрата.

През уикенда боксьорът кръсти 2-годишната си щерка Христина в Бачковския манастир.

Тържеството е минало скрито и в стеснен фамилен кръг. Присъствали са майката на Христина – Розали, братчето й Спартак, Тервел Пулев и фамилията му.

 Кубрат Пулев щерка

Щерката на Кубрат Пулев към този момент е въведена в православната религия, а най-щастлив от този факт е таткото. Кръщенето е минало като без спънки. По всичко проличава, че дребната Христина е копие на спортиста.

Тя е облечена цялата в бяло, както повелява традицията, а татко й е със безценен костюм и марков колан, съчетани с маратонки. Брат му Тервел пък заложил на сако и риза, съчетани с дънки и маратонки.

За никого не е загадка, че Кобрата е от хората, които обичат да вървят пременени с костюми.

 Христина Пулева кръщене

Кръщенето е извършено в Бачковския манастир, защото спортистът има сантимент към този край – татко му е от Пловдив. Именно той е индивидът, който дал мощен път на братята, споделял е нееднократно Кубрат. Мечтаел да има момчета, които да направи боксьори, само че първо му се родили три девойки, след което Кубрат, а най-после и брат му.

Родителят желал и още едно момче, само че жена му не била съгласна и го окуражила да работят, в случай че някоя съседка се навие.

Макар да приказва рядко за родителите си, още повече за майка си Христина, е кръстил щерка си на нея. Предполага се, че дребната Христина е проплакала в средата или края на 2021 година Припомняме, че преди три месеца на бял свят се появи и брат й – Спартак. Той пое първата си глътка въздух точно на 2 февруари. Майката и на двете деца на Кобрата е Розали Петрова, която фолк певицата Андреа ненавижда, защото й открадна мъжа.

Неотдавна спортистът разкри, че възнамерява да има най-малко още две деца, а Розали съвсем като Светлана Гущерова е подготвена да ражда годишно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР