След броени дни Woman.bg стартира най-новия си проект - нашият

...
След броени дни Woman.bg стартира най-новия си проект - нашият
Коментари Харесай

Wine Talks - новият ексклузивен видеокаст на Woman.bg

След броени дни Woman.bg започва най-новия си план - нашият първи видеокаст Wine Talks!

На по чаша хубаво вино Ева и гостите ѝ ще беседват за всичко това, което се таи в кътчетата на човешката душа. Изборите, пред които сме сложени всеки ден, любовта, която наранява и окрилява, безконечното гонене на щастието, определената кариера, грешките, верните решения, театъра, музиката, триумфите, неуспехите и всичко останало, което върви ръка за ръка с нашето човешко битие в този чудноват, само че толкоз хубав свят.

 Wine Talks

Интимната конюнктура, красивите гледки и, несъмнено - виното - ще ви пренесат в дълбокия нравствен свят на някои от най-обичаните и най-коментираните известни личноти у нас. Дали те живеят по-различно, или се сблъскват със същите компликации, с които би трябвало да се оправяме и ние? Каква е истината за същността на хората, които сме привикнали да гледаме под светлините на прожекторите? Какво се случва, когато същите тези светлини угаснат? Отговорите на всички тези въпроси ще дадем в епизодите на Wine Talks.

 Wine Talks

" Хубавото вино и задълбочените диалози постоянно са били моята уязвимост " - споделя Ева за вдъхновението си да сътвори предаването. " Едва ли мога да преброя всички дълги, безсънни нощи, прекарани с другари и непознати в унеса на историите от живота ни, които сме споделяли изцяло безусловно един с различен. Смятам, че точно там се крие ключът към опознаването на нашата лична човещина - в това да застанеш против някого, да му се довериш изцяло и просто да му разкажеш за това, което те е предписание благополучен или трагичен. Независимо кой стои против теб, без значение къде е роден, какъв е цветът на кожата му, в какво има вяра или кои са родителите му - там, в диалога, в споделеността, откриваме че надълбоко в себе си ние сме част от едно цяло. Преживяваме едни и същи болки, едни и същи наслади, борим се с едни и същи компликации, колкото и на пръв взор да изглеждаме разнообразни. Там е смисълът. В заедността. А аз се боря за смисъл с всичко, което имам. Надаявам се, че посредством Wine Talks ще мога да приближа всеки един от вас до същността на нашата единност. Правя това предаване с голяма обич и за мен е чест, че моите посетители съумяват да ме почувстват задоволително близка, да не помнят за камерите и да споделят с мен и с вас това, което носят надълбоко в сърцата си. "

 Wine Talks

Съвсем скоро ще можете да гледате Wine Talks както в уеб страницата ни, по този начин и в актуализирания YouTube канал на Woman.bg
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР