След Ботев Пловдив – Левски още един голям мач се

...
След Ботев Пловдив – Левски още един голям мач се
Коментари Харесай

БИТКАТА ЗА ТИТЛАТА: ЦСКА посреща вдъхновен Лудогорец

След Ботев Пловдив – Левски още един огромен мач се чака в 28-ия кръг на efbet Лига. Претендентът ЦСКА приема първенеца Лудогорец на стадион „ Българска войска “ от 20:15 часа, а на оборудването сигурно ще има над 15 000 души.

“Червените “ са с задатък от две точки пред Лудогорец на върха в класирането. Не са доста грешките, които направиха двата отбора през този сезон, само че има моменти, в които срещат компликации по пътя към своите победи.

В средата на месеца ЦСКА изигра слаб мач за 0:0 против Левски, който бе последван от по-добра продукция и триумф с 1:0, само че над борещия се за избавление Пирин.

Завръщането на Ивайло Петев в Разград докара до седем победи в седем мача от всички шампионати, въпреки някои от тях да пристигнаха в последните минути и с много вяла игра.

Лудогорец има единствено две загуби от ЦСКА в шампионата, когато е гостувал в Борисовата градина.

Двата отбора не са играли в София от декември 2021 година, когато ЦСКА печели с 1:0. В първата част от сегашния сезон пък „ орлите “ завоюваха своето домакинство с 2:1 в дуел, който мнозина дефинираха за най-силния на столичани.

Следващата седмица постоянният сезон от efbet Лига ще е в историята, а акцията ще продължи с борба в три групи. Именно това е и цел номер 1 на ЦСКА и Лудогорец – да завършат първи в постоянния сезон, което да им обезпечи домакинско преимущество в петте плейофни кръга.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР