След близо 30-годишен стаж в БНТ, една от емблематичните водещи

...
След близо 30-годишен стаж в БНТ, една от емблематичните водещи
Коментари Харесай

Люба Пашова напусна БНТ, за да бъде актриса

След близо 30-годишен стаж в Българска национална телевизия, една от емблематичните водещи – Люба Пашова, напусна медията.

 

Напоследък тя се изявяваше главно в предаването си „ Извън играта “, само че е решила да сбъдне дългогодишната си фантазия – да бъде актриса. Макар да е приключила НАТФИЗ, поради работата й в малкия екран, Пашова отдавна не е дейна на сцената. Появяваше се единствено понякога в епизодични функции в сериали като да вземем за пример „ Мен не ме мислете “, който бе излъчен преди няколко месеца по bTV.

 

Очевидно това не й е задоволително и от пролетта стартира подготовки в театъра в Дупница. Премиерата на представлението „ Нежни, тайнствени и гневни “ е планувана за есента в Дупница, а точно на Димитровден ще се играе в София.

 

Макар от дълги години да не се е занимавала интензивно с актьорска работа, тя е играла на сцената с едни от легендите в родния спектакъл като Невена Коканова, Катя Паскалева, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова, Георги Калоянчев и други като с Калата резервира близки връзки до края на земния му път.

 

След като приключва НАТФИЗ, Пашова се явява на конкурс в Българска национална телевизия и печели място пред камерите и по този начин сменя сцената с малкия екран. В продължение на 15 години е състезателен публицист. Който е гледал предаването й  „ Извън играта “, е забелязал, че гостите й главно бяха хора на изкуството, което значи, че неналичието на театралната сцена за Пашова, е била крещяща.

Инфо: Уикенд

Тагове: Люба Пашова БНТ актриса „ Извън играта “ НАТФИЗ Невена Коканова Катя Паскалева Стоянка Мутафова Татяна Лолова Георги Калоянчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР