След близо 3 десетилетия едно от най-успешните и популярни партньорства

...
След близо 3 десетилетия едно от най-успешните и популярни партньорства
Коментари Харесай

Краят на една ера: EA Games спират да правят FIFA! Какво следва?

След близо 3 десетилетия едно от най-успешните и известни партньорства в света на спорта и гейминга завърши. Става въпрос за EA Games, които всяка година пускаха FIFA. Е, краят пристигна! 

От Electronic Arts обясниха, че в действителност още веднъж ще имат футболна игра, която ще се споделя EA Sports FC, а новият формат щял да донесе доста нови благоприятни условия за нововъведения - нещо, което в последните години във FIFA (играта) липсва.

Виж още: ТЕСТ: Ще отговориш ли вярно на въпросите от матурата по " География и стопанска система " за 12 клас? 

От EA Games дават обещание обичаните тимове на геймърите още веднъж да бъдат налични в игрите им, като даже е допустимо някои тимове да си " върнат " имената. Така да вземем за пример в последните няколко години тимът на Ювентус се назовава Piemonte Clacio поради проблеми с правата.

Причината за развода сред EA Games и FIFA идва след месеци договаряния, които не доведоха до нищо. Според международните медии от футболната централа, чието име носеше играта, са желали най-малко 300 млн. $ от EA Games за новия контракт - сума, двойна на тази от предходната година. Анализатори разясняват, че в дълготраен проект FIFA ще бъде губещата страна, защото по този метод футболната централа, която така и така не се радва на изключително позитивен рейтинг, ще ограничи фрапантно цифровото си наличие. 

Виж още: " Сложи сутиен, че имаш потребност ": Нападнаха грубо с обиди албанска топ звезда

Много е евентуално FIFA да потърсят различен разработчик за тематична игра, само че това ще се случи на фона на към този момент две съществуващи с много постоянен пазарен дял - PES и новата футболна игра на EA, която ще наследи FIFA. 

Що се отнася до почитателите, те сигурно ще продължат да назовават новата игра на EA " Фифата ". Или най-малко до момента в който същинската FIFA не сътвори своя лична игра, която вероятно почитателите да припознаят. 

Изображение: https://www.instagram.com/easportsfifa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР