След безпрецедентния успех, който постигна след премиерата си през юли

...
След безпрецедентния успех, който постигна след премиерата си през юли
Коментари Харесай

Maмма миа с предсезонни спектакли

След невиждания триумф, който реализира след премиерата си през юли на софийска сцена и на фестивала "Опера на върховете " на Белоградчишките скали, и отличната оценка, дадена от феновете, хитовият мюзикъл "Maмма миа " с музика на шведската поп-група "АББА " се завръща през септември на сцената на Софийската опера и балет със седем предсезонни представления.
Така ще се отговори на неспиращия зрителски интерес към постановката на режисьора учен Пламен Карталов, който за първи път в България показа пред аудитория едно от хитовите заглавия в афиша на международните музикални театри, гледано до момента от над 60 милиона души в целия свят.
Вечните песни на "АББА ", приспособени на български език, и невероятната игра на артистите, измежду които са Весела Делчева, Орлин Горанов, Ники Сотиров, Симеон Владов, Еделина Кънева, Деница Шопова, Люси Козарева и други, ще подсигуряват на публиката незабравими страсти. За това сигурно ще способства и атмосферата на сцената, наподобяваща дребен гръцки остров, на който основната героиня Софи е поканила трима мъже - в търсене на своя татко, който би трябвало да я води до олтара в сватбения й ден, с цел да се трансформира той в паметен спомен за нея. Дали проектът на Софи ще бъде сполучлив? Това ще стане ясно в предсезонните спектакли на "Maмма миа " в Софийската опера и балет на 12, 13, 14, 15, 16 и 18 септември с начален час 19. Поради огромния зрителски интерес на 16 септември ще се играе и още един театър с начален час - 11.



Лятото на "Мaмма миа " продължава освен през септември, тъй като мюзикълът става непрекъснато заглавие в афиша на Софийската опера и балет. Така той ще може да бъде забелязан и през октомври, както и през януари и май 2019 година
Билети може да се купят на касата на Софийската опера и балет на ул. "Врабча " 1 и посредством касите на EasyPay в цялата страна, както и в интернет на адрес: operasofia.bg и в мрежата на eventim.bg.



Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР