След ареста на лидера на най-голямата опозиционна партия в България,

...
След ареста на лидера на най-голямата опозиционна партия в България,
Коментари Харесай

Разпитваният ключов деец на ГЕРБ разкри скандални неща! Задачата е ясна: Да бъдем смачкани!

След ареста на водача на най-голямата опозиционна партия в България, господин Борисов, репресиите и изчегъртването на симпатизанти на ГЕРБ, кметове, регионални координатори и жители продължава.

Това съобщи пред БЛИЦ Областният ръководител на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев и кмет на общ. Стамболийски. Той бе привикан през днешния ден в 10 ч. на разпит в полицията, оповестиха от пресцентъра на партията.

По думите му страхът от покачването на доверието към ГЕРБ е толкоз огромен, че още веднъж са в ход Икономическа полиция и родната милиция.

„Минаха месеци от митингите на жители в Ново село против произвола на Икономическа полиция Пловдив и шефа на районно управление (на МВР) Стамболийски по време на навлизане в домовете и офисите на хората, само че те не са не запомнили!“, сподели той.

„Не редовите служители на реда и момчетата от Икономическа, които не знаеха за какво са там и се срамиха от това, което ги караха да правят! Техните партизански командири не са не запомнили, че някой им попречи да газят законите! И още веднъж над 10 индивида получаваме призовки, дори по два пъти за разпити“, добави Мараджиев.

„Да бъдем смачкани! Унизени! Сдъвкани! Да ме сготвят за възпрепятстване на полицейска акция, да има полицейска акция, да има досъдебно произвеждане. Да бъда свален като кмет на община, с цел да не преча на следствието. Задачата е ясна!“, отсече той и добави:

„Мараджиев пречи доста. Чрез Икономическа полиция, посредством редица доноси и погрешни сигнали да го пречупим и да му затворим устата с редица каузи!“

„Да го изчегъртаме и си решаваме проблемите в област Пловдив. Ама нали ви споделих, че да изчегърташ някого не е елементарно. Излизат мазоли. И след това се пукат и доста боли. Нашата болежка ще е нищо по отношение на спуканите мазоли на някои натегачи“, добави той.

„А, то колелото се върти и стъпва на всяка спица. Никога нищо не съм желал от ГЕРБ. Сега обаче ще желая! Обръщам се към господин Борисов. Знам, че предварителните избори предстоят и ще ги спечелим“ сподели Мараджиев.

„Едно желая от Вас и от партия ГЕРБ. Назначете ме за министър на вътрешните работи, но не за дълго. Само за 6 месеца! Да поработя, както аз си знам! В изгода роду! Не за 600 или 800 дни. Само за 6 месеца! Пък след това да пристигна различен. Дайте ми лост и опорна точка и тогава ще я прекатурна тази милиционерщина, както прекатурнах Пловдив област“, приключи той пред БЛИЦ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР