След анализите на работата на Българската банка за развитие (ББР),

...
След анализите на работата на Българската банка за развитие (ББР),
Коментари Харесай

Министър Пулев: Намалихме заплатите на шефовете на ББР на 2000 лева

След анализите на работата на Българската банка за развиване (ББР), мога да кажа доста малко позитивни неща. Към този миг тази банка не работи добре, не работи дейно и не се ръководи дейно. Има и огромни пропуски. Това сподели служебният министър на нововъведенията и растежа в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

За този регистриран интервал за цялата календарна 2022 година до този миг отпуснатите нови заеми са 342 милиона лв., а все още осъществяването е доста едва. Към края на август банката е подкрепила доста дребен брой клиенти с общи експозиции към 60 милиона лв.. Къде са 60 милиона лв. в края на август по отношение на тези 342 милиона?

" Имаме доста ясна визия за нещата. Първо изпратихме доста съответно обръщение към Надзорния съвет и все още оценката, която поставихме, е слаб 2. Има трима специалиста, които са доста интелигентни, само че резултатите са слаби и ние намалихме заплатите на всеки един до пет пъти - на 2000 лв.. Ще предложим нови хора в надзора, които ще работят на същите понижени условия, само че които ще дадат нужната тактика и визия, с цел да може да работи по-добре банката като цяло ", добави Пулев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР