След абсолютната погнуса, която предизвика първия клип с „разследващия журналист“

...
След абсолютната погнуса, която предизвика първия клип с „разследващия журналист“
Коментари Харесай

Втори перверзен клип с Христо Гешов: „Да си оближеш пръстите“!

След безспорната гадност, която провокира първия клип с „ проверяващия публицист “ Христо Гешов, на който се вижда по какъв начин езикът му обхожда мръсна тоалетна паница, а „ моралистът “ плува в самодоволство от този факт, БЛИЦ откри, че в интернет се популяризира и нов клип, който надминава всичко, което в миналото сте виждали!

На селфи-видеото с дълготрайност близо две минути, Христо Гешов разкрива всички прелести на задните си елементи, като ръцете му палаво проникват на място, което би трябвало да има напълно друга функционалност, след което посещават и …устата му.

Приближеният на Иво Прокопиев жълтопаветен протестър Гешов, спонсориран от „ Америка за България “, обаче не се отвращава от това по никакъв метод, в противен случай, явно е, че не му е за пръв път, както и че изпитва забележима приятност. Още повече, че и на този перверзен клип Гешов още веднъж ближе добре познатата тоалетна паница, която очевидно е главен признак в игрите му.



Гешов облизва лакомо пръстите си, откакто са били на посещаване в задните му части….



…а след това се ръкува с Иво Прокопиев, който е доста удовлетворен, че има за другар човек като него. Двамата ще построяват новия морал в обществото и ще убеждават хората в своите „ полезности “.



Иван Бедров от „ Свободна Европа “, Асен Йорданов от „ Бивол “ и Александър Кашъмов – ръководител на Комисията за журналистическа нравственос и специалист на „ Отворено общество “ на Джордж Сорос, дружно с приятеля им Христо Гешов, на форума „ Медийна независимост и плурализъм “. С какъв брой ли хора се е ръкувал там, обичащият анално-оралните опити „ публицист “?



Радан Кънев, или по-скоро задните му елементи, станаха знаме на психодесните, в този момент ще го избират и за евродепутат

След абсурда със задника на Радан Кънев, прочут в хомо средите като Рада Дълбоката, и клиповете на Христо Гешов сигурно ще останат в историята на медийно-обществената ни среда. За страдание не толкоз с перверзията си, колкото с обстоятелството, че хора като Гешов, Прокопиев и Кънев промиват публичното схващане и най-нагло претендират да са „ новия морал “, до момента в който прикрито правят неща, от които всеки естествен човек би потопен в земята от позор. Защото дали ще си снимаш задника, ще си оближеш пръстите, ще целуваш тоалетна паница или ще забогатееш по престъпен метод, до момента в който убеждаващ българите какъв брой са зле, че би трябвало тъкмо ти да ги „ оправиш “, няма огромно значение.

Вижте скандалното видео ТУК. За лица над 18 години.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР