След 50 години успешен брак семейство Стайкови от Бургас поднови

...
След 50 години успешен брак семейство Стайкови от Бургас поднови
Коментари Харесай

След 50 години успешен брак семейство Стайкови от Бургас поднови брачния си съюз

След 50 години сполучлив брак семейство Стайкови от Бургас възобнови брачния си съюз Автор: 13:00 / 22.11.202165  Митьо и Росица се срещат през 1971 година в Бургас, когато тя е на 16, а той на 22 години. В деня на християнското семейство, 21 ноември, същата година те си споделят заветното " Да " в постройката на тогавашния градски съвет /Община Бургас/. Половин век по-късно, в деня на тяхната златна женитба, двойката избра да отпразнува щастливото събитие с възобновяване на свидетелството си за сватбен съюз.

Тази неделя /21 ноември/ 72-годишният Митьо и 66-годишната му брачна половинка Росица още веднъж потвърдиха любовта си в наличието на родственици и другари. Водещ на церемонията бе Мариета Ханджиева, специалист по протокола в Община Бургас. Семейството получи приветствен адрес и цветя от името на кмета, а формалното уверение остана вечно в архивите на Общината, в книгата за юбилейни събития.

На ритуала участва и Магдалена Карастоянова, шеф на Обредния комплекс в Бургас.

На въпроса по какъв начин се придвижва любовта и разбирателството през 50 години взаимен живот, двойката отговори, че е най-важно е да се резервира искрицата, да има амнистия и почитание.

" В живота има доста компликации, сполетяват ни събития, които ни съкрушават, по тази причина е доста значимо да имаш човек до теб, на който да разчиташ. Пожелаваме на младите двойки да ни настигнат и да ни надминат. Най-важна от всичко е любовта! ", споделиха семейство Стайкови.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР