След 2 от 3 в сигурните футболни прогнози през уикенда

...
След 2 от 3 в сигурните футболни прогнози през уикенда
Коментари Харесай

Футбол от Англия: Сигурните прогнози за днес

След 2 от 3 в " сигурните футболни прогнози " през уикенда във вторник продължаваме с нови три доста солидни оферти от относително бедния на футболни мачове втори ден от работната седмица. Ето и прогнозите , готови за вас от нашия екип от типстъри:

22:00 часа: Манчестър Юнайтед - Бърнли (от Mr. Corner)
" Червените дяволи " се завръщат за мач от Висшата лига в своята цитадела - " Олд Трафорд ", а против тях се изправя непретенциозният отбор на Бърнли, който понастоящем заема 16-о място в шампионата. Домакините се намират в серия от осем следващи победи, демонстрирайки впечатляваща форма и атакуващ футбол. Клубът от Манчестър е в гонене на топ 4, а успеха в този мач е повече от наложителна.
Прогноза : Победа за Манчестър Юнайтед и над 2.5 гола на коефициент 1.65 в Национлната лотария!
21:45 часа: Уулвърхемтпън - Уест Хем (от The Dalai Lama)
Отборът на Уулвърхемптън приема Уест Хем в следващ мач от 24-ия кръг в британската Висша лига. Двата тима се намират в златната среда, като Уулвс са осми с 32 пункта, до момента в който лондонският посетител е с точка по-малко и с две места по-надолу. Въпреки това „ чуковете” реализираха неочакван резултат – против АФК Уимбълдън за ФА Къп. Формата за отбора на Маурисио Пелегрини във Висшата лига пък е много неуверена, а точно изненадващото отпадане от вътрешния шампионат считаме, че ще съкруши отбора от „ Олимпийския стадион”. Уулвс пък са в двете крайности у дома – или побеждават, или губят – равенства не се случват на „ Молиню”, но тук точно единицата е считаният за верен
залог съгласно нас.

Прогноза : Улвърхямптън (равенство няма залог) на коефициент 1.49. Тези от вас, които избират рисковите футболни прогнози , могат да заложат на " чиста " победа на Уулвс на коефициент 2.10.
21:45 часа: Арсенал - Кардиф (The Gambling Guy)
Арсенал отпадна от шампионата за ФА къп и тимът остана единствено в две съревнования през този сезон - Висшата лига и Лига Европа. За да се добере до Шампионска лига, воденият от Унай Емери отбор би трябвало да завоюва Лига Европа или да влезе в топ 4 на шампионата. Накратко това значи, че отбори като Кардиф не би трябвало да съставляват каквато и да е компликация за лондончани. 10 от успехите вкъщи на Арсенал през сезона са с два или повече гола разлика, а Кардиф " разполага " с втората най-слаба отбрана във Висшата лига. В предишния кръг гостите от Уелс изгубиха с 3:0 от Нюкасъл, а също така в тима още не са се съвзели изцяло от злополуката, която се случи с новото попълнение Емилиано Сала. Тези фактори са достъчни, с цел да се опита победен триумф в интерес на Арсенал.
Прогноза : Арсенал да завоюва (-1.5 азиатски хендикап) на коефициент 1.61.
Общият коефициент сред трите футболни прогнози е 3.95!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР