След 18 години брак фолк певицата Таня Боева сложи край

...
След 18 години брак фолк певицата Таня Боева сложи край
Коментари Харесай

Таня Боева сложи край на семейната приказка и се разведе! Грее до младо банкерче, с което замени Бургуджиев

След 18 години брак фолк певицата Таня Боева постави завършек на фамилната приказка с композитора Михаил Бургуджиев. Близък другар на звездата го издаде, че причина за разлъката е спекулация на 44-годишната хубавица с много по-млад банкер, чието ЕГН стартира с 85. Извънбрачната забежка е с година отминалост, акцентира информаторът пред „ Таблоид “.

Информацията съответствува с публично оповестените данни, че разводът към този момент е реалност с решение на Софийския областен съд от 19 март 2018 година Делото е заведено още на 17 юли 2017 година, само че е тръгнало едвам на съдбовния 13 декември. Бракоразводният развой се отлагал няколко пъти, като на едно от съвещанията съдията даже пратил музикалния тандем при посредник, с чиято помощ да се приготви съглашение за разлъка по взаимно единодушие. Таня и Михаил послушали магистрата и изпълнили разпореждането му. За подялбата на общите им песни и попечителството над 10-годишния им наследник Росен били нужни 9 месеца.
Според решението на магистратите фолк фурията от Тополовград ще получава прехрана от някогашния си в размер на 400 лв. месечно. Парите ще се харчат за наследника им, който остава при мама. 43-годишният баща обаче ще може да взема Росен когато пожелае, великодушни са съдиите. Освен всичко добито по време на брака, на две е разграничена даже правосъдната такса за развода – по едвам 20 лв. на човек.
Така актът за цивилен брак сред Таня Боева и Михаил Бургуджиев, подписан през 1999 година, е преустановен. За страдание във фейсбук профилите им всички общи фотоси към този момент са изтрити, което издава напрежението, натрупало се около изневярата на русокоската, разяснява осведомен със обстановката.
Мълвата носи, че Таня и 33-годишният й ухажор се срещнали около самодейност с нейно присъединяване, която била подкрепена от огромна българска банка. За детайлите по спонсорството трезорът изпратил хубавелкото да договаря със секси певицата. Финансистът, почитател на по-различен жанр музика, си глътнал граматиката, когато пред очите му се появила кръшната тополовградчанка. От дума на дума сред двамата пламнала искра, която в последна сметка опустошила фамилното благополучие сред Таня и Михаил, и двамата се решили на крайното решение – бракоразвод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР