След 17 години управление на ГЕРБ в София, трябва да

...
След 17 години управление на ГЕРБ в София, трябва да
Коментари Харесай

Бонев: Градът ни изостава, едни павета пред НС не могат да бъдат наредени както трябва

След 17 години ръководство на ГЕРБ в София, би трябвало да има нов единен фронт. Такова мнение изрази пред ръководителят на „ Спаси София ” Борис Бонев.  

„ След дълго време изоставяне на тежки промени, би трябвало да получим нужното публично доверие, с цел да ги правим. Някои от тях ще бъдат непопулярни ”, посочи Бонев. По думите му партията е подготвена както за обединено, по този начин и за независимо явяване на избори. И добави, че на този стадий диалозите им с другите партии са за цели. 

По думите му първите избори, в които ще вземат участие, ще бъдат локалните.

„ Това проличава и от името ни - „ Спаси София ”. Сами сме решили да се ограничим до локална политика. Всеки човек би трябвало да се развива там, където се усеща квалифициран ", смята председателят на „ Спаси София ”.

На въпрос вижда ли конкуренция в лицето на ръководителя на Общинския съвет на София Георг Георгиев , Бонев изясни: „ Няма по какъв начин да ме е боязън от човек, който от през вчерашния ден е почнал да се занимава със софийските тематики . Като виждам за него претекст е да бяга от казуса, да не поема отговорност и постоянно различен да е отговорен. Това доста припомня на ръководството на Йорданка Фандъкова. София има потребност от доста по-амбициозно и уверено ръководство. Градът ни изостава от доста градове на Балканите. Продължаваме да си приказваме за ремонт на ремонтите. Едни павета пред Народно събрание да не могат да бъдат подредени както би трябвало, ясно демонстрира какво е равнището на ръководство сега ”.

Той разяснява и измененията в градския превоз в столицата. По думите му сега има предписание да не се глобяват пасажерите с месечни или годишни карти, които не са ги валидирали при качване.

„ Никой не изясни за какво е значимо човек да си валидира документа. Тези данни могат да оказват помощ на градския превоз да бъде по-оптимизиран , разписанията да бъдат синхронизирани ”, сподели още Бонев.

По думите му има причина да се отстрани картата за 1 линия.   

„ Идеята е, че когато човек разполага с карта за всички линии, избира градския превоз. Когато имате карта за една линия,тя нормално е от у дома до работа. Тоест, когато отивате до парка или другаде, градският превоз не ви е алтернатива и се качвате на колата ”, изясни Бонев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР