След 14 години като водещ на Съдебен спор“, любимата на

...
След 14 години като водещ на Съдебен спор“, любимата на
Коментари Харесай

Сълзите не спират! Нана се сбогува емоционално със зрителите, мястото й заема любимка на Гала

След 14 години като водещ на „ Съдебен спор “, обичаната на феновете Нана Гладуиш прочувствено показа в ефира на NOVA, че е взела решение да се раздели с предаването. Със сълзи в очите, тя се сбогува както със феновете, по този начин и с екипа на шоуто, което събира противоположни гледни точки и показва вълнуващи правни проблеми от друг темперамент.
„ След всичко към този момент претърпяно нуждая се да поема в друга посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, даже решенията по време на диагнозата ми не бяха толкоз тежки, тъй като бяха предизвестени. Изборът беше сложен, тъй като животът ми мина тук, едни от най-важните стадии ги претърпях дружно с вас, феновете на NOVA.
Благодаря на малкия екран за разбирането, отношението, за поддръжката и за прелестните ми сътрудници. Благодаря и на вас, феновете, че плакахте и се смяхте дружно с мен “, сподели тя в последния за нея епизод на „ Съдебен спор “.
Новата водеща на „ Съдебен спор “ е Ромина Тасевска, позната на феновете като част от панела на „ На кафе “. Тя се причислява към екипа на основния редактор Жоро Игнатов и арбитър Иван Сотиров, с цел да търси справедливостта в правосъдната зала, като показва разнообразна палитра от човешки истории – всяка събота и неделя от 11:00 ч.
„ Поемам щафетата от Нана с признателност и почитание. „ Съдебен спор “ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е в действителност неповторимо и се впускам в предизвикването с доста предпочитание и упоритост да даваме естрада за решение на същински човешки проблеми “, разяснява от своя страна Тасевска, предава show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР