След 1229 години съществуване, вирусът успя да затвори най-стария пъб,

...
След 1229 години съществуване, вирусът успя да затвори най-стария пъб,
Коментари Харесай

Кръчма на 1229 години затвори заради вируса

След 1229 години битие, вирусът съумя да затвори най-стария пъб, регистриран в книгата на върховете „Гинес“. Според нея заведението датира от 793 година.


външна реклама


Това заяви актуалният му притежател, който описа, че е опитал всичко с цел да не се стигне до този край:

С голяма горест би трябвало да оповестя, че през днешния ден, след дълготраен интервал на извънредно предизвикателни търговски условия, ЙОФК ЕООДзатваря.
Заедно с моя екип съм опитал всичко, с цел да подкрепям кръчмата. Последните две години обаче бяха невиждани за промишлеността на гостоприемството и победиха всички нас, които се стараехме да подсигуряваме, че тази механа с доста награди може да продължи да търгува в бъдещето.
Преди пандемията да удари, ескалиращите бизнес ставки и налози, които управлявахме, означаваха изискванията за търговия бяха извънредно сложни, само че успяхме да оцелеем и следвахме трогателен петгодишен проект и бяхме обнадеждени за бъдещето.
Въпреки това пандемията Covid-19 беше опустошителна и нашите към този момент понижени облаги не ни дадоха никакъв късмет. Това докара до това, че не можем да осъществим финансовите си отговорности, създавайки интервали на огромна неустановеност и стрес за всички, които са работили за и с кръчмата.
От единствено себе си се схваща, че съм сломен: тази механа беше доста повече от просто бизнес за мен и се усещам признателен, че изиграх даже дребна роля в нейната история.
Искам да благодаря на правилния си личен състав, на всички гости на кръчмата, изключително на постоянните, само че също и на тези от целия свят, на доставчиците, групите и музикантите, които свириха тук, на общността на Сейнт Албанс и на приятелите ми и фамилията ми за цялата им обич и поддръжка за последните 10 години.
В момента работя с пивоварната, Мичъл и Бътлър, с цел да понижа въздействието от затварянето на Ye Olde Bighting Cocks. Бих желал да им благодаря за помощта и поддръжката през целия този процес; те бяха невероятни. Всеки път, когато имах концепция, те ме подкрепяха. Знам, че може да наподобява необичайно, само че нямам никакви недоволства. Съжалявам, че ще ги отчайвам също.
Христо
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР