След 12 седмици оспорвана битка, тази вечер ще разберем кой

...
След 12 седмици оспорвана битка, тази вечер ще разберем кой
Коментари Харесай

Дуети и песни от филми на финала на „Като две капки вода”

След 12 седмици оспорвана борба, довечера ще разберем кой ще грабне огромната премия в „ Като две капки вода ” – чисто нов автомобил. Отпадналите Диана, Стефан, Алекс и Мария ще забележим в неповторими дуети. Първият тандем ще бъде в състав Диана и Стефан, които ще изпеят български шлагер по свое предпочитание. Хит от паметен филм пък ще чуем в осъществяване на другата музикална двойка – Мария и Алекс.

В цялостна загадка пазят своите песни и финалистите Милица, Рафи, Гъмов и Албена. Екипът на „ Като две капки вода ” даже е разпределил графика на подготовките им по този начин, че всеки един от тях да не разкрива избора си на ария. Финалните осъществявания ще останат мистерия и за самото жури, което за първи път няма да прави оценка участниците, а единствено ще даде своето умело мнение. В подмяна обаче за цялата си работа и постоянно тежкото оценяване на осъществяванията през тези 12 седмици, журито също най-сетне ще получи специфични награди, които към този момент са забулени в загадка.

Специално позволение изиска Маги от продуцентите от Endemol да бъдат раздадени и специфични награди. Петима от участниците ще бъдат номинирани за „ Най-добро театрално държание ”, измежду наградите ще има и „ Мис Еволюция ”, както и „ Мистър хамелеон ”.

Ще разберем и кой е спечелилият от състезанието „ Сцената е твоя ”. Това, което можем да разкрием за него, е, че тя е артистична варненка, само че с какво осъществяване ще превземе сцената на шоуто и с какво е впечатлила журито, следва да разберем.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР