След 12 години и 2540 ефира тв водещият Александър Кадиев

...
След 12 години и 2540 ефира тв водещият Александър Кадиев
Коментари Харесай

Александър Кадиев напуска „Преди обед“ след 2540 ефира

След 12 години и 2540 ефира тв водещият Александър Кадиев напуща бТВ. Това разгласи самият той през днешния ден в последното за сезона предаване „ Преди обед “, което до момента водеше с журналистката Десислава Стоянова.

" За мен това беше едно от най-вълнуващите завършения в живота, за мен " Преди обед " е доста повече от предаване, тук израснах като човек и експерт, тук се научих да ставам рано, само че не и да пристигам в точния момент. Тук най сетне съумях да изляза от сянката на майка си ", сподели артистът, който е наследник актрисата Катерина Евро.

Кадиев сподели още, че е пристигнал моментът да поеме по нов път.

„ Имам потребност от смяна, желая да основа нещо друго и да съм по-активен в театъра, да имам нови функции! “, добави той.

От понеделник предаването излиза в лятна почивка и ще бъдат предавани записи с най-хубавото от сезона. Засега от малкия екран не са съобщили кой ще бъде новият водещ на мястото на Кадиев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР