След 100 дни вече е ясно, че хората, които дойдоха

...
След 100 дни вече е ясно, че хората, които дойдоха
Коментари Харесай

Карбовски: След 100 дни е ясно, че хората на власт, са усмихнати еничари на американската посланичка

След 100 дни към този момент е ясно, че хората, които пристигнаха на власт, са просто едни усмихнати еничари на американската посланичка, разяснява пред БНР журналистът Мартин Карбовски. 

" За 30 години до момента не съм виждал толкоз комфортно за американците българско държавно управление. Това хората го усетиха и тези бяха намразени по-бързо от всички останали, които бяха намразени през тези 30 години ", акцентира Карбовски. Той упорства, че Слави Трифонов следва да отговори за какво толкоз дълго е стоял в обединението.

" При състояние, че множеството му назначения не бяха одобрявани от никого, за какво толкоз самообладание извади Слави, с цел да получи едно нищо, а най-после и да се окаже отговорен, че разпада хубавата им коалиция ", отбелязва журналистът. Според него водачът на Има Такъв Народ не е желал да стане народен изменник.

" Кирил Петков се опита да продаде Македония и Слави Трифонов си удържа на думата. Натискът беше американски и европейски. Това Дългия (Станислав Трифонов - б.р.), в случай че го разреши, ще да е народен изменник ", счита Карбовски. 

По думите му ПП " ръководят през компромати и то не за някой провинил се, а компромати за тези, които не им вървят по свирката ".

Журналистът предвижда, че следват предварителни избори.

" Хората започнаха да мечтаят назад за Бойко Борисов. Борисов беше апаш, тия (ПП) са лъжци, а ние сме по средата ", установи Карбовски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР