След 10 години със сигурност се виждам заедно с Евгени

...
След 10 години със сигурност се виждам заедно с Евгени
Коментари Харесай

Валерия - избраницата на Ергена, иска близнци и много кучета върху рояла

„ След 10 години сигурно се виждам дружно с Евгени с доста кучета у дома. Разбрали сме се аз да сготвям и да подкрепям семейството, а той няма да има нищо срещу да има доста кучета към и върху рояла “.
Валерия и Евгени - най-влюбената двойка на България. Снимка: Стоп кадър/бТВ
Така избраницата на Ергена Валерия разказа своята визия за фамилния живот сред двамата след десетилетие в предаването „ Тази събота “ по Би Ти Ви. След като в петък вечер най-горещата световна двойка гостува в последното издание за сезона на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ в компанията на едно от обичаните кучета на Валерия Бъди, в събота заран тримата се върнаха в малкия екран, с цел да гостуват на Диана Любенова.
 Кучето Бъди обиколи телевизионните студиа Кучето Бъди обиколи телевизионните студиа. Снимка: Стоп кадър/бТВ
Евгени разгласи, че към момента публично няма да се раздели с ергенлъка, тъй като натоварената стратегия не разрешавала организация на женитба. От своя страна Валерия ще пътува в Китай или Япония през лятото за дълго време, а уговорките с приюта, в който се грижи за 50 кучета и 60 котки, също отнемали огромна част от времето й.

Евгени разкри, че Валерия мечтаела за близнаци, а не е изключено и да има трето. Кога тъкмо ще се случи това не е ясно, тъй като и родителите на Евгени разкриха, че няма подготовка за сватбено празненство. Но поддържаха младите, написа " България през днешния ден ".
 Родителите на Евгени демонстрираха топли усеща към избраницата на сина им Родителите на Евгени демонстрираха топли усеща към избраницата на сина им. Снимка: Стоп кадър/бТВ
„ Страхотна, нежна, доста блага и доста я харесваме. Ще бъде доста добра майка на нашите внуци. Надявам се да няма тегави моменти в живота им. Да си споделят, да се схващат и обичат. Ние постоянно ще оказваме помощ, ще бъдем до тях и ще им се радваме. Определено доста сме щастливи “, споделиха Светла и Танко, който през вчерашния ден чества рожден ден.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР