Славка Калчева е спечелила близо 5 милиона лева от своя

...
Славка Калчева е спечелила близо 5 милиона лева от своя
Коментари Харесай

Бяла роза направи Славка Калчева милионерка

Славка Калчева е спечелила близо 5 милиона лв. от своя безконечен шлагер "Бяла роза ", издаде пред уеб страницата лупа.бг непосредствен другар на националната певица.

"Славка има по 100 участия годишно, като цената на всяка изява е 2500 лв.. Простата сметка сочи, че на година дарованието от Ямбол прибира 250 хиляди лв.. Няма да се лъжем, че макар огромното си творчество, Славка дължи участията си най-много на шлагера от 2000-та година "Бяла роза ". За повече от 18 години на сцената около тази ария Славка е проработила към 5 милиона лв. ", пресметна информаторът ни.

Славка Калчева сама признава, че "Бала роза " е моторът на кариерата ѝ. "Колкото до силата на тази ария, аз съм създател на музиката и на половината от текста, обаче и до момента не мога да си обясня от кое място идва тя “, чуди се фолклорната певица.

Преди време излезе и друга прелюбопитна статистика – за времето на своето "пълнолетие " сватбарският химн е пратил в гроба най-малко 50 индивида. Повечето жертви са след инфаркт от тежкото натоварване на хорото, белязано от съществени количества мазна храна и високоградусови напитки. Хитът обаче си остава шлагер – досега гледанията на "Бяла роза " единствено в YouTube са 10,5 милиона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР