Славия спечели с 3:2 като гост срещу в Разград в

...
Славия спечели с 3:2 като гост срещу в Разград в
Коментари Харесай

Славия тресна Лудогорец насред Разград

Славия завоюва с 3:2 като посетител против в Разград в 18-ия кръг в елита. Победата е трета подред за белите. И първа за тях над орлите от септември 2021 година. Двубоят трябваше да се играе през вчерашния ден, само че тежките зимни условия го отложиха с 24 часа.

Славия повече след тъкмо половин час игра. Галин Иванов изведе Денислав Александров, който центрира и Франко Русо си вкара автогол в опит да почисти. В 42-ата минута отбраната на белите не се намеси добре и Рик Джонатан възвърне равенството. Той вкара с първия прецизен удар в мача с шут от далечна отдалеченост.

Славия стартира мощно второто полувреме и небрежно поведе с 3:1. В 47-ата минута Емил Мартинов изведе Денислав Александров, който центрира към Мартин Сораков и той с глава осъществя за 1:2. Седем минути по-късно Ертан Томбак пусна за Александров в наказателното поле. Крилото комбинира с капитана Галин Иванов и той не пропусна от близко.

В 67-ата минута Кайо Видал върна очакванията на зелените. Той осъществя за 2:3 след подаване на Сон. Лудогорец натисна до края, само че не съумя да изравни.

С триумфа Славия събра 20 точки и се изкачи на 11-то място. Лудогорец остава трети с 36 точки – пет по-малко от водача ЦСКА-София.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР