Славия се наложи с 3:2 срещу Септември (София) във втората

...
Славия се наложи с 3:2 срещу Септември (София) във втората
Коментари Харесай

Славия с труден успех срещу Септември

Славия се наложи с 3:2 против Септември (София) във втората си другарска среща по време на летния си предварителен лагер. С два гола за " белите " се отличи младият Роберто Райчев, който влезе като запаса и се разписа през второто полувреме.

В 12-ата минута Джорджо Димитров игра с ръка в наказателното поле на тима от втора дивизия и Тони Тасев невъзмутимо осъществя за 1:0.
 Славия оставя Сораков в Крумовград за още един сезон
Славия оставя Сораков в Крумовград за още един сезон

Нападателят беше с съществена заслуга за промоцията на клуба в елита

След почивката новият треньор на " белите " Хосе Мария Бакеро направи голям брой промени в състава. В 57-ата минута Сибиру Кейта насочи диагонален удар, който беше избит, а при добавката Райчев направи 2:0.

Септември изненадващо доближи до тъждество, в границите на близо 180 секунди. В 64-ата минута Атанас Кабов се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Емил Мартинов в наказателното поле, а Борислав Маринов също имаше шанс да преодолее Николай Кръстев.
 Славия удари Монтана в дебюта на Бакеро
Славия удари Монтана в дебюта на Бакеро

Четвърт час преди края на постоянното време на мача испанецът Йон Бакеро подаде за Роберто Райчев, който финтира технично отбраната на Септември и с обмислен удар от наказателното поле фиксира крайното 3:2, осигурявайки втория следващ триумф за столичани по време на лятната подготовка.

Следващата инспекция на Славия е на 4 юли с новака в елита Крумовград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР