Славия се класира на 1/4-финал за Купата на България, след

...
Славия се класира на 1/4-финал за Купата на България, след
Коментари Харесай

Славия обърна Ботев и се класира на 1/4-финал за Купата на България

Славия се класира на 1/4-финал за Купата на България, откакто съумя да победи Ботев (Пловдив) с 2:1 на своя стадион.

Двубоят не стартира добре за " белите " и Ботев съумя да открие резултата в 16-тата минута посредством Елвис Ману. Отговорът на Славия обаче не закъсня и единствено минута по-късно Крис Добрев възвърне равенството. Пълнят поврат стана факт в 52-а минута, когато Нгуена означи хубав гол. 
 Снимка 597901
Източник:

Славия можеше да си спести напрежението в последните минути, само че четвърт час преди края Галин Иванов пропусна дузпа. За негова наслада това не се оказа съдбовно и " белите " продължиха напред в шампионата.
 Славия - Ботев (Пловдив) 2:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Славия - Ботев (Пловдив) 2:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят на стадион " Александър Шаламанов " стартира в 12:00 часа

Първото по-сериозно състояние в мача докара и до гол. Ману беше изведен самичък против вратаря на Славия, само че Светльо Вуцов съумя да избави. Домакините не съумяха да изчистят топката, а бранител в бяло върна с глава към Вуцов, който обаче не съумя да хване кълбото. " Канарчетата " си върнаха притежанието и Бароан насочи удар, който беше засечен от Ману на опразнената врата за 0:1.

Отговорът на Славия не закъсня и единствено минута по-късно резултатът беше подравнен. Иван Минчев изведе Крис Добрев самичък против вратаря и халфът на " белите " прати невъзмутимо топката в мрежата на " канарчетата ".
 Снимка 597910
Източник:

До края на полувремето двата отбора редуваха офанзива след офанзива, само че повече попадения не видяхме.

Седем минути след подновяването на играта " белите " направиха обрата цялостен. Ерол Дост и Галин Иванов с дружни старания откраднаха топката в средата на терена и тя попадна в краката на Нгуена, който напредна с нея и от границата на наказателното поле насочи доста акуратен удар по земя, който попадна в задачата.

Славия пропусна да реши всичко в 72-рата минута. Супрайен събори Добрев в наказателното поле и съдията Георги Гинчев уточни бялата точка. Зад топката застана Галин Иванов, който стреля в центъра на вратата, Ханкич обаче не мръдна от мястото си и съумя да избави.
 Снимка 597899
Източник:

Усмивките в бяло посърнаха в 82-рата минута, когато Антоан Бароан прати топката в мрежата на Славия, само че се оказа, че нападателят на " канарчетата " се е намирал в състояние на засада.

До края на мача Ботев не съумя да сътвори нищо забавно пред вратата на " белите " и напуща шампионата за Купата на България, а Славия чака жребия за 1/4-финалите.
 Снимка 597891
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР