Славия приема днес Локомотив (Пловдив) в директна битка за шестото

...
Славия приема днес Локомотив (Пловдив) в директна битка за шестото
Коментари Харесай

Загорчич: Локомотив е стабилен отбор, но и ние сме опасни

Славия приема през днешния ден Локомотив (Пловдив) в директна борба за шестото място. Двубоят на стадион " Александър Шаламанов " стартира в 20:00 часа. Черно-белите, които сега са шести, имат точка задатък пред столичани, които са седми.

" Чака ни здрава борба. И в този момент, както във всеки мач до момента излизаме за победа. Накрая ще забележим къде сме и защо ще се борим. Локомотив (Пловдив) е постоянен тим. Крилата са им рискови, не е единствено Джовани. Разполагат и с опит, само че и ние сме рискови. Трябва да внимават и с нас ", показа в типичния си жанр наставникът на Славия Златомир Загорчич пред " Тема Спорт ".
 Славия и Локо (Пловдив) се изправят един против различен в дуел за топ 6
Славия и Локо (Пловдив) се изправят един против различен в дуел за топ 6

Мачът на стадион " Александър Шаламанов " започа в 20:00 часа

Днес сърбинът няма да може да разчита в средата на терена на лекуващите травми Иван Минчев и Дарко Тасевски. Добрата вест за експерта е, че Тони Тасев, който вкара при успеха над Септември с 2:1 в последния кръг, ще е в групата. Той получи аркада след попадението, само че ще е подготвен. Тасев е главен изпълнител на белите този сезон с 6 попадения. Втори е Галин Иванов с 4.

" Преди сезона Тони Тасев ми даде обещание, че ще вкара 15 гола. Има още няколко мача да ги стигне. Важното е да нямаме травми до края. Момчетата ми са доста положителни и съм извънредно удовлетворен от тях и работата, която вършим ", добави Златомир Загорчич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР