Славия победи Берое с 3:2 в първия съботен двубой от

...
Славия победи Берое с 3:2 в първия съботен двубой от
Коментари Харесай

Холивудски обрат за Славия разплака Берое в голов спектакъл

Славия победи Берое с 3:2 в първия съботен дуел от четвъртия кръг на efbet Лига.

Срещата предложи извънредно представление с голям брой положения пред двете порти. Въпреки че на два пъти старозагорци повеждаха в резултата, „ белите “ демонстрираха извънреден темперамент и обърнаха нещата своя изгода, откакто изоставаха до 58-ата минута с 1:2.

Така Славия събира 7 точки, до момента в който Берое остава с шест.

В третата минута Тони Тасев опита да изненада Бакер от директен свободен удар наоколо до тъча, само че топката мина над вратата.

Само 3 минути по-късно Абубакар Тунгара пусна превъзходен извеждащ пас зад защитата на домакините, при който Кукула излезе очи в очи с Вуцов и го преодоля с извънредно точно осъществяване по земя.



В седмата минута напрежението у столичани докара до неточност на Андреа Христов, който върна от центъра към Светльо Вуцов по извънредно неуместен метод, защото стражът изпита голямо усложнение да овладее, което разреши на Кукула да се озове още веднъж на стрелкова позиция, само че този път вратарят избави.

В 25-ата минута Ертан Томбак самичък си сътвори късмет да шутира, навлизайки от фланга във вътрешността, само че вдясно от задачата. В 29-ата минута Макрилос нахлу мощно отляво по крилото в пеналта и потърси близкия ъгъл, само че мерникът му изневери. В 34-ата минута Тони Тасев отклони от лявата греда към Калоян Кръстев, който обаче от непосредствена непосредственост пропусна да изравни с атрактивно осъществяване.

Станислав Тодоров уточни бялата точка в 38-ата минута, откакто Омар Сако извърши нарушаване против Тони Тасев. С отговорността се нагърби точно Тасев, който с брутално осъществяване в десния ъгъл простреля Бакер за 1:1.



Заралии още веднъж удариха рано през втората част. В 48-ата минута Симеон Мечев извърши заучено директен свободен удар, намирайки в наказателното поле резервата Омар Камара, който с първото си допиране в мача прониза по диагонала Вуцов за 1:2.



В 52-ата минута Кукула бе оставен на чиста позиция, само че от 5-6 метра не съумя да откри задачата.

Радослав Кирилов също се включи по отличен метод от пейката и едвам 4 минути след влизането си изравни, откакто пое кълбото в пеналта, направи няколко крачки към средата и с фирмено осъществяване с десния крайник матира Бакер за 2:2.



В 72-ата минута обратът за домакините стана цялостен. Перфектен пробив на Радослав Кирилов по лявото крило резултира в отлично центриране от аутлинията към Калоян Кръстев, който от един метър заби кълбото във вратата за 3:2.



Мартин Камбуров опита да донесе точката за своя тим в продължението от директен свободен удар, само че подлото му осъществяване бе избавено по съвършен метод от Вуцов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР