Славия победи Берое с 2:1 в последния 1/4-финал за SESAME

...
Славия победи Берое с 2:1 в последния 1/4-финал за SESAME
Коментари Харесай

Славия е последният 1/2-финалист в Sesame Купа на България ! Белите обърнаха Берое в зрелищен мач

Славия победи Берое с 2:1 в последния 1/4-финал за SESAME Купа на България! Двубоят в квартал Овча купел предложи много страсти на феновете, три гола и една дузпа, която в последна сметка реши изхода на срещата.

Въпреки, че домакините започнаха по-силно дуела, в 7-та минута Абубакар Тунгара имаше отлична опция да открие резултата! След карамбол в наказателното поле, топката се озова в краката му към точката за осъществяване на дузпа. Тунгара стреля, само че изстрелът му попадна право в ръцете на Светослав Вуцов!
 Славия - Берое, 2:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Славия - Берое, 2:1 (Развой на срещата по минути)

Победителят ще се причисли към към този момент класиралите се напред ЦСКА, Лудогорец и Левски

В средата на първата част Радослав Кирилов разпечата мрежата на Берое, само че малко по-рано в обстановката е имало засада и попадението вярно бе анулирано! Така се стигна до 38-мата минута, когато Фуртадо откри резултата! Десният бек на старозагорци получи топката на към 2 метра пред наказателното поле на Славия и простреля Вуцов със страховит параболичен удар.
 Снимка 565672
Източник:

Отговорът на Славия обаче не закъсня и единствено 4 минути по-късно " белите " възвърнаха равенството. Тони Тасев получи дълъг диагонален пас от Керчев, надбяга бранителите в зелено и чукна топката около Ганев за 1:1.
 Снимка 565675
Източник:

Победното попадение за домакините падна в 58-ата минута, когато реферът Станислав Тодоров отсъди дузпа за игра с ръка на Бе Юсеф. Първоначално реферът подмина обстановката, само че след консултация с ВАР взе вярното решение и уточни бялата точка. Зад топката застана Радослав Кирилов и невъзмутимо преодоля Ганев за крайното 2:1.
 Снимка 565677
Източник:

Така Славия се причислява към тимовете на ЦСКА, Лудогорец и Левски и ще чака жребия за 1/2-финалите, който ще се тегли на следващия ден от 11:00 часа сутринта.

Славия - Берое 2:1

Голмайстори:

0:1 - Фуртадо 38`

1:1 - Тони Тасев 41`

2:1 - Радослав Кирилов 58`(дузпа)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР