Славия не се пречупи в напеченото гостуване на Черноморец Балчик

...
Славия не се пречупи в напеченото гостуване на Черноморец Балчик
Коментари Харесай

Славия продължи напред за Купата в напечен мач

Славия не се пречупи в напеченото посещение на Черноморец Балчик за Купата на България и се класира за 1/8-финалите в конкуренцията. Това стана след триумф с 2:0, който обаче не пристигна толкоз елементарно.

Попаденията за "белите " бяха дело на младежкия национал Калоян Кръстев и на нападателя на мъжкия състав на България Ивайло Димитров. Те се разписаха първоначално и в края на дуела.

На процедура столичани откриха при първата си рискова офанзива в 13-та минута. Тогава Владислав Узунов центрира съвършено от фланга и качи топката на главата на Кръстев, който се разписа за 1:0.

Малко по-късно Узунов стреля от отдалеченост, само че не съумя да се разпише. В тези минути домакините от Балчик подхождаха с голям почит към противника, само че последователно той се изпари у тях и те потеглиха самоуверено напред.

Владислав Мисяк не съумя да изравни в 24-та минута след интервенция на Юлис Ндонг, а малко по-късно страхотна голова офанзива на Черноморец беше спряна с несъществуваща засада и това изнерви ситуацията.

До почивката Славия имаше два шанса да удвои преднината си, само че ударите на Владислав Узунов и Иван Минчев не можаха да намерят очертанията на вратата и почивката пристигна с гол преднина на гостите.

Веднага след подновяването на играта Черноморец се хвърли напред и имаше страхотни благоприятни условия. Удар на Цветан Илиев от далечна отдалеченост облиза гредата, а след това имаше още няколко забавни обстановки пред вратата на Славия.

Попадение за отбора от Балчик обаче по този начин и не падаше. Стигна се и до няколко рискови разбърквания пред вратата на "белите ", само че те по знамение не се трансфораха в гол. И когато изглеждаше, че може да падне попадение във вратата на Славия, се случи тъкмо противоположното.

В последната минута на мача Наско Милев проби при една контра и пусна към Ивайло Димитров отляво в наказателното поле и ударът на нападателя се оплете в мрежата за 2:0. При този резултат завърши и мачът, с което Славия откри място измежду 16-те най-хубави в шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР