Славия и Хебър (Пазарджик) се изправят един срещу в двубой

...
Славия и Хебър (Пазарджик) се изправят един срещу в двубой
Коментари Харесай

Славия ще търси нова победа срещу Хебър

Славия и Хебър (Пазарджик) се изправят един против в дуел от 21-ия кръг на efbet Лига. Мачът на “Александър Шаламанов ” стартира в 12:30 часа, а основен рефер ще бъде Волен Чинков.

Домакините отстъпиха в предходния кръг от първенеца Лудогорец и в този момент ще желаят да стигнат до наложителни три точки, защото при възможна загуба през днешния ден и процес в останалите мачове, “белите ” могат даже да изгубят мястото си в топ 6. Към момента момчетата на Златомир Загорчич са с 35 пункта.

През седмицата столичани се разделиха с едно от новите си попълнения, което привлякоха през зимата. Става дума за Християн Георгиевски, който се завърна в родната си Северна Македония и укрепи тима на Силекс. Явно треньорското управление на Славия не е останало предостатъчно от изявите на играча и той даже не записа формален дебют за тима.
 Славия махна зимно попълнение Славия махна зимно попълнение
Ситуацията в Хебър обаче сигурно е по-лоша от тази на “белите ”. Тимът се намира на предпоследното 15-то място с 13 точки. Пазарджиклии имат единствено 3 победи от началото на сезона, а също така са вкарали и минимум голове от всички останали отбори в елита - единствено 11, като даже последният Спартак (Варна) има повече.

В предходния кръг Хебър най-сетне се завърна на своя стадион “Георги Бенковски ”, откакто през есента домакинстваше на “Васил Левски ”. “Зелените ” премериха сили със Спартак (Варна), само че не впечатлиха и приключиха наедно 0:0. В първия си мач от пролетния дял пък момчетата на Владо Манчев позволиха загуба с 0:2 от ЦСКА 1948. При възможна победа през днешния ден Хебър би се отдалечил от последното място и би запазил възможностите си за оцеляване.

В предходния мач сред двата отбора, изиграл се при започване на сезона, Славия смачка като посетител днешния си конкурент с 3:0. Дали през днешния ден “белите ” ще реализиран нова победа, или Хебър ще успее да изненада, следва да разберем.

СЛАВИЯ - ХЕБЪР 

Вероятни сформира: 

СЛАВИЯ ( 4-1-4-1): Вуцов; Томбак, Йеленкович, Виячки, Попадийн; Дост; Добрев, Г. Иванов, К. Стоянов, Тасев; Ахмедов
Старши треньор: З. Загорчич

ХЕБЪР (4-2-3-1): Дебърлиев; Търтов, Осира, Хаджиев, Исуф; Вълчев, Серано; Хавдиев, Марсел, Маружин; Валпорт
Старши треньор: В. Манчев

СЪДИЯ : Волен Чинков
СТАДИОН: " Александър Шаламанов ", София
НАЧАЛО: 12:30 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР