Славия и Арда направиха нулево реми в мач от плейофите

...
Славия и Арда направиха нулево реми в мач от плейофите
Коментари Харесай

Славия и Арда си спретнаха мудно празнично реми

Славия и Арда направиха нулево реми в мач от плейофите на Първа лига.

Двата отбора са в групата от седмо до десето място, която ще излъчи участник на баража за Лигата на конференциите, а до момента в който за Славия сходни шансове няма, то Арда сигурно би трябвало да съжалява за второто си следващо реми по пътя към Европа.

Но истината е, че въпреки да се нуждаеше повече от тази победа, Арда не направи задоволително, с цел да си я заслужи.

И двата отбора имаха своите шансове да стигнат до гол, само че те бяха много повече пред тима на Славия.

Все отново би трябвало да отчетем, че темпото бе много безгрижно и следпразнично, като в края на мача и двата тима не бързаха изключително, като че ли удовлетворени и на двете нули.

За Славия през първото полувреме Мартин Сораков изпусна може би най-чистото състояние в мача, а през второто полувреме още веднъж той и Тони Тасев имаха положителни шансове.

Може би най-интересният миг пристигна в 60-ата минута, само че не на терена, а край него. Капитанът на Славия - Галин Иванов, бе сменен и бурно сподели несъгласието си с този ход, а треньорът му Златомир Загорчич потегли много заплашително към него, само че бе удържан от щаба си и грозни подиуми на скамейката не последваха.

Така преди мача сред Ботев и ЦСКА 1948, които имат по 44 точки на седмото и осмото място, девети е Арда с 41 и пункта и към момента налични шансове да се бори за баража, до момента в който Славия със своите 37 пункта наподобява надалеч от тази борба.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР