Славиша Стоянович и Славиша Йоканович са две от опциите за

...
Славиша Стоянович и Славиша Йоканович са две от опциите за
Коментари Харесай

Спрягат познати имена за треньор на Левски, единият е с успехи в Англия и ШЛ

Славиша Стоянович и Славиша Йоканович са две от вариантите за нов треньор на Левски, твърди словенското издание “nogomania ”. И двамата експерти към този момент са водили “сините ”, само че кариерите им отвън България се развиват по друг метод.

Словенецът Стоянович не реализира огромни триумфи за разлика от сърбина Йоканович. Вторият печели промоция за Висшата лига с два разнообразни тима - Уотфорд и Фулъм. Също по този начин с Макаби (Тел Авив) отстрани Базел и вкарва израелците в групите на ШЛ след 11-годишна суша.

Също по този начин е водил и Ал-Гарафа, а с работата си печели премията за управител на годината.

В момента Йоканович е отпред на съветския Динамо (Москва). Тимът му е на пето място във Премиер лигата, само че напоследък претърпя някои мъчителни провали, в това число и отпадане за Купата от втородивизионен тим, което съществено разклати неговия стол.

Стоянович пък е без тим откакто напусна Левски. Той води “сините ” първо през сезон 2018/2019, а по-късно и през 2020/2021.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР