Слави върна мандата, преди да го е получил. Не мисля

...
Слави върна мандата, преди да го е получил. Не мисля
Коментари Харесай

Икономист: След като Слави върна мандата, Радев може да го връчи на Демократична България

" Слави върна мандата, преди да го е получил. Не мисля има огромна изненада поради отговорността, която би поел с неопитно държавно управление (няма нито един в тази партия с някакъв държавно-административен или политически опит), подкрепено от най-малко Движение за права и свободи, а евентуално и Българска социалистическа партия. И преждевременния завършек на плана му.
Мисля, че е доста огромна вероятността мандат да получи Демократична България. Защото е ясно на всички, че Българска социалистическа партия няма предпочитание да го получи.
 Слави Трифонов разкри кой ще номинира за министър председател Слави Трифонов разкри кой ще номинира за министър председател
Световният първенец по шах Антоанета Стефанова ще бъде предлагането на партия " ИТН " за министър председател. Това заяви в профила си въ...
Но в случай че президентът не счита, че Демократична България има някакъв късмет, въпреки всичко ще го даде на Българска социалистическа партия. С което дава знак, че отиваме на предварителни избори ", във Facebook.
" Ако обаче Демократична България получи мандата, това е прелестна опция да направи страхотна реклама на своя политически капитал.
Шанс да ръководи няма, в случай че партията на Слави е решила да върви на избори, само че съставът на кабинет с нейните мощни хора би било страхотна предизборна реклама - за най-малко една седмица.
Не бива да се изпуска тази опция. "
 Борисов реагира: Слави Трифонов е страхливец! (ВИДЕО) Борисов реагира: Слави Трифонов е страхливец! (ВИДЕО)
Никой не оспорва международните трофеи по шах. Тук става въпрос за спорта, наименуван ръководство и политика. Ще се веселя Слави Трифонов да оти...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР