Слави Трифонов създава проблеми с позицията си за Северна Македония.

...
Слави Трифонов създава проблеми с позицията си за Северна Македония.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Слави Трифонов създава проблеми с позицията си за Северна Македония, а правителството Петков има кадрови дефицит

Слави Трифонов основава проблеми с позицията си за Северна Македония. Това сподели по Би Ти Ви водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

„ Слави Трифонов и компания не желаеха да има държавно управление. Защо смятаха, че това ще е в тяхна изгода не разбирам. Те правеха всичко допустимо, с цел да провалят всевъзможни договаряния. Поставяха условия, които нямаха нищо общо с живия живот. Те са завършили, няма какво да покажат в новото държавно управление. Създадено е държавно управление от 4 партии, които желаят най-малко за няколко месеца да отстранен модела на ръководство на ГЕРБ. Тези три седмици демонстрират, че има доста сериозен кадрови недостиг. Така не е допустимо да се стигне до триумф “, сподели още Дончева.
свързани новини67733на 02.01.2022
Според нея войната сред институциите е неизбежна.

Татяна Дончева разяснява и инспекцията против нея за за корупция. „ Аз осъждам Тошко Йорданов. Те могат да си търсят под вола теле и стадо телета, само че обстоятелствата не могат да се трансформират. Аз не съм предложила пари. Аз съм отишла, с цел да им давам препоръки “, обясни Дончева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР