Слави Трифонов събира депутатите си в партийната централа на ИТН

...
Слави Трифонов събира депутатите си в партийната централа на ИТН
Коментари Харесай

Слави събира депутатите си тази вечер, двама ренегати снасяли информация на други партии

Слави Трифонов събира депутатите си в партийната централа на Има Такъв Народ в НДК довечера. Председателят на групировката вика незабавно народните представители след информацията, че 8 от тях щели да поддържат държавното управление и ще опитат да запазят болшинството. За седмината се носят клюки, че се провеждат от подалия оставка състезателен министър на Има Такъв Народ Радостин Василев, който бил срещу спуснатото от партийния водач овакантяване на държавното управление. В групата нови самостоятелни депутати в началото влизаха осем души - досегашната организационна секретарка на Има Такъв Народ Виктория Василева, Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Ивайло Христов, Деян Петков, Христинка Иванова и Георги Георгиев.

Досега обаче никой в централата не е декларирал изрично, че напуща групата, а от източници на Faktor.bg от Има Такъв Народ са безапелационни, че информацията за " ренегатите " е манипулативна и единствено евентуално двама души може да се разделят с Трифонов и да гласоподават в поддръжка на кабинета. За тях се знаело отпреди, че са снасяли информация на други партии от обединението.

" Току-що получих информация, че депутати от „ ИТН “ ще изоставен парламентарната ни група. И ще поддържат Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане ". Tова декларира в профила си във Facebook Слави Трифонов. " Не е нужно да съм гадателка, с цел да позная, че те ще изговорят купища неистини и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, единствено и единствено да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест ", акцентира Трифонов. " Само че измяната си е изменничество и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях. В последна сметка, за мен властта може да не е самоцел, само че за други очевидно е. Те би трябвало заран да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам позор, само че и облекчение. Защото в борба е по-добре до рамото ти да има другари, в сравнение с предатели ", написа още Трифонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР