Слави Трифонов реди всичко, той не търпи чуждо мнение и

...
Слави Трифонов реди всичко, той не търпи чуждо мнение и
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Слави Трифонов реди всичко и наподобява Борисов

" Слави Трифонов реди всичко, той не търпи непознато мнение и прилича профила на Бойко Борисов ". Това съобщи някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков пред Българска национална телевизия.

Според него Има Такъв Народ играят ва банк, което носи значително негативи, счита Герджиков. Представяте ли си в една година четири избора, на хората ще им пристигна доста, те се изплашиха и от машините, което е основа и за ниска изборна интензивност. По думите му факторите за ниската интензивност, съгласно него, са, че е имало скоро избори, в този момент е разгарът на лятото, както и факторът машинен избор.
 Проф. Огнян Герджиков: Ерата на ГЕРБ за положително или за зло завърши Проф. Огнян Герджиков: Ерата на ГЕРБ за положително или за зло завърши
" Резултатът от изборите не е особена изненада, тъй като не се разграничава съществено от това, което беше преди три месеца. Истината е, че е...

Той уточни, че Има Такъв Народ се яви на изправителен изпит - различен е въпросът за какво се стигна до бламирането на Николай Василев за министър председател. Той би бил превъзходен министър председател, той е експерт, малко прекомерно десен, оцени качествата на някогашния стопански и финансов министър проф. Гердижков.

Според Герджиков желаната приватизация на Българската банка за развиване (ББР) е неточност, тъй като би трябвало да има една банка, която е държавна, а освен частният интерес да е водещ. " Национална движение „Симеон Втори" имаше и продължава да има доста качествени фрагменти и направени значително неща ", счита той. А всеки, който е бил високо във политика, формулира в себе си ненавист, счита Герджиков за рецензиите към Василев.

На въпрос дали би се кандидатирал за министър председател, Герджиков означи, че  по-скоро би летял до Марс. Относно метода към президентска република - за него значи смяна на Конституцията, което не става елементарно и не се задава и не е нужна, счита по отношение на предложенията на партиите Огнян Герджиков. През годините доказахме, че ръководството на страната ни се отдава мъчно, добави обаче Герджиков.

Идеята служебното държавно управление да стане настоящо не му се вижда екзотична концепция. Сужебното държавно управление е положително. " Имам запаси към двама-трима министри, само че министърът на стопанската система, министър председателят, финансовият министър председател са превъзходни, сподели Герджиков. Той е отчаян от здравния министър доктор Стойчо Кацаров поради това, което направи с шефа на " Н. Пирогов " - Асен Балтов.
 Проф. Огнян Герджиков: Национална движение „Симеон Втори Проф. Огнян Герджиков: Национална движение „Симеон Втори" е ковачницата за фрагменти на кабинета на Слави Трифонов
Предложението на Слави Трифонов за министър-председател в лицето на Николай Василев е допустимо един от най-хубавите избори. Това съобщи з...

Герджиков има рецензия и към районния министър Виолета Комитова поради " Златен век ". " Тя схваща от архитектура, само че от право - не. Безобразие е да се стопира и то поради юридическа неначетеност ", проучва юристът. Не може да се лишаваме от най-качествените си хора, това е безсрамие, безапелационен е той по отношение на отстраняването на доктор Балтов от шефското място в " Пирогов ".

Проф. Герджиков е уверен на 99.99%, че настояването за предварително премахване на Иван Гешев няма да мине, тъй като преди години е бил определен от същия Висш съдебен съвет. На мястото на Янаки Стоилов той също би внесъл настояването, което е при него, тъй като другояче ще се каже, че е с основния прокурор.

ГЕРБ няма да се помири, тъй като Бойко Борисов е доста упорит, тъй като би взел първа роля в нашия кабинет, само че сякаш ерата ГЕРБ като водеща политическа мощ е в историята, сподели той и незабавно посочи, че не е безапелационен и може и да се лъже.

Прочетете още по тематиката:
 Огнян Герджиков: Съставът на служебния кабинет е доста добре селекциониран Огнян Герджиков: Съставът на служебния кабинет е доста добре селекциониран
Новият длъжностен кабинет стартира прекомерно амбициозно, което не е неприятно, желае се от него да прави неща и той може не малко да направи. Негов...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР