Слави Трифонов пусна извънредно изявление в личния си Facebook профил

...
Слави Трифонов пусна извънредно изявление в личния си Facebook профил
Коментари Харесай

Слави недоволен! Изчака 4 минути и разтърси мрежата: Призова за оставка на новото правителство

Слави Трифонов пусна изключително изказване в персоналния си Фейсбук профил минути откакто бе гласувано постоянното държавно управление в Народно събрание.
Ето какво сподели водачът на Има Такъв Народ:
„ Преди малко станахме очевидци на най-неморалното и безпринципно държавно управление, гласувано след 1989 година. В него победи любовта. Любовта към властта на влюбените крадци от една страна и влюбените лъжци от друга. Това е нова ротационна поза 69, с която можем да участваме като български политически принос към Кама Сутра. Тази любовна поза, както и да я ротираш, е все едно и също.
Имаме държавно управление, в което министрите авансово се съгласиха да уволняват и назначават нелегално в държавната администрация, да заобикалят условията на еврозоната и шенген, да си създадат лично Министерство на вътрешните работи, с цел да им е комфортно за локалните избори и да пазят имунитета на Бойко Борисов. И да не атакуват Движение за права и свободи.
Политически партии като ГЕРБ и Движение за права и свободи легитимираха сходен аморален със своите гласове. Дори не знам кое е по-отвратително – да си апаш и измамник или този, който им дава властта. Моделът ГЕРБ се разраства със своя нов клон във „ Харвард “ и малко подрязано стръкче в Росенец.
Уважаеми сънародници, това е първото държавно управление в демократичната ни история, което всеки естествен човек би желал да смъкна още на идващия ден. Оставка! “, отсече той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР