Слави Трифонов покани в шоуто си през следващата седмица председателят

...
Слави Трифонов покани в шоуто си през следващата седмица председателят
Коментари Харесай

Слави Трифонов покани Румен Радев, Бойко Борисов и Сотир Цацаров в шоуто си

Слави Трифонов предложения в шоуто си през идната седмица ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, министър председателят Бойко Борисов, основният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова. 

От тях той се надява да разбере какво се случва в страната на фона на ескалиращите митинги. Не знам дали ще дойдат, но - аз съм тв водещ, поканвам ги, що пък да не дойдат, изясни Трифонов при започване на предаването си таза вечер. Той предложения феновете да задават своите въпроси към представителите на властта. 

Той напомни, във връзка митингите с мото " Смяна на системата ", че преди две години той и екипа му желаеха да провеждат референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите сътрудници на столове бяхме пред Народното събрание, напомни тв водещият.

В студиото му гостува Вера Иванова, майка, чийто 23-годишен наследник е с умствена назадничавост и в развиването си е на равнището на 1-годишно дете и която всяка вечер е на митинга дружно с него. Тя описа, че животът на децата с увреждания и на протестиращите възрастни е бил застрашен от провокатори, хвърлили димки на митинга. Оцеляхме благодарение на служителите на реда, изясни дамата. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР