Слави Трифонов отправи пореден отговор към Делян Добрев. По-рано лидерът

...
Слави Трифонов отправи пореден отговор към Делян Добрев. По-рано лидерът
Коментари Харесай

Слави с писмо до Добрев: Симпатичен сте ми, ще ви отговоря. Уволнете веднага Асен Василев

Слави Трифонов насочи следващ отговор към Делян Добрев. По-рано водачът на Има Такъв Народ се обърна с апел към Добрев ГЕРБ да престанат да поддържат Асен Василев, а депутатът от ГЕРБ му отговори, че с гласовете на Има Такъв Народ Асен Василев е изтеглил първите си милиарди.
Трифонов не резервира безмълвие и се обърна още веднъж с обява във Facebook към Добрев: „ И въпреки всичко Асен Василев би трябвало да бъде уволнен. “
Ето цялостния текст на обявата на Слави Трифонов:
Ех, господин Добрев, не ви познавам, само че по този начин с тези писма стана малко сантиментално. Разбира се, ще ви отговоря, макар романтиката, тъй като, господин Добрев, не сте прав. Симпатичен сте ми, само че истината ми е по-симпатична. Лошото е, че в такива моменти, акцентът се измества от същинския проблем. Нещо такова се получава сред мен и Вас.
Проблемът е Асен Василев и срамната коалиция на сглобката, само че, господин Добрев, Вие леко го измествате към мен. Затова, с цел да не избегна главният проблем, ще постъпя като римския общественик Марк Порций Катон Стари. Марк Порций Катон Стари, поради войните на Рим с Картаген, при всяка една своя тирада е казвал – „ И въпреки всичко Картаген би трябвало да бъде опустошен! “ Затова аз ще стартира като него и ще кажа – „ И въпреки всичко Асен Василев би трябвало да бъде уволнен “!
А, в този момент към Делян Добрев и писмото му да мен.
Първо. За лицемерието. Не сте дал своя вот за Асен Василев, само че стоите в политическата мощ, която го направи още веднъж министър и му гласоподава един незаконен бюджет. Освен това, Вашата политическа мощ се кани да му гласоподава нов незаконен бюджет. Ако сте толкоз несклоняем, напуснете ГЕРБ.
Второ. В политиката Асен Василев беше вкаран от президента Румен Радев. Да, ние го подкрепихме в оня съдружен кабинет, в който бяхме дружно с тях, само че в мига, в който почна да загробва страната, аз смъкнах, точно поради Асен Василев, личното ни съдружно държавно управление.
Трето. Когато, ние от „ ИТН “ имахме 65 депутата в 46 -тото Народно заседание, всички евентуални сътрудници, Демократична България, Българска социалистическа партия и групировката към Мая Манолова, отхвърлиха, забележете отхвърлиха, публично отхвърлиха да поддържат наше държавно управление. После лъжеха, че ние не сме желали да създадем държавно управление, само че те са си такива. И съгласно Вас е трябвало да предложа кабинет на малцинството подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи? Невероятна концепция. Да направя по този начин и след това да стана пленник на тези две партии? И те да се пробват да ни унижават по този начин, както в този момент унижават ППДБ? Аз, за разлика от ППДБ, имам достолепие и честен компас.
Четвърто. Аз нямам телефона на Делян Пеевски. И в никакъв случай не съм го имал. Подозирам, обаче, че Вие го имате, тъй че Вие му се обадете. На Бойко Борисов го имам, но…няма да му се обадя!
И за край. Бюджетът на Асен Василев е незаконен. Затова ще завърша както започнах – „ И въпреки всичко Асен Василев би трябвало да бъде уволнен “!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР