Слави Трифонов обяви за спешна продажба любимия си имот, в

...
Слави Трифонов обяви за спешна продажба любимия си имот, в
Коментари Харесай

Слави продава палат за 4 милиона (СНИМКИ)

Слави Трифонов разгласи за незабавна продажба обичания си парцел, в който живее от няколко години – големия си апартамент на столичния бул. „ България “. Дългия е закъсал за пари към новата си телевизия „ Седем осми “ и желае много постоянна сума за жилището – 1 840 000 евро, или близо 4 милиона лв.. Въпреки че е правил опити да задържи просторния парцел, като откри пари посредством спонсори и реклами, към този момент постоянни финанси по тази линия не му се обрисуват.

Заради неналичието на пари, шоуменът от Учин дол се е решил на крайната мярка – да продава част от парцелите си. Трифонов е пуснал за продажба мезонета си от 17 януари.

Дългия ще се раздели с жилището си дружно с цялото обзавеждане, антиките и творбите на изкуството в него. Описанието на суперлуксозния многостаен апартамент гласи, че той се намира покрай кръстовището на бул. „ България “ и бул. „ Гоце Делчев “ в София. Сградата е известна като една от най-луксозните и ефектни кооперации в региона.

Всъщност апартаментът е ситуиран на целия финален етаж, има лична рецепция, необятно представително предверие, денонощна защита, видеонаблюдение, както и частен асансьор, който води непосредствено до покоите на учиндолеца. Мезонетът му е обзаведен по дизайнерски план – суперлуксозно осъществяване с най-високия клас материали, само че закъсалият за пари чалгар е подготвен да се раздели дори с поръчковите си мебели и творби на изкуството.

Като систематизиране палатът му се състои от входно предверие и коридори с обшивка от вносен камък и екзотично дърво, обилие от шкафове и дрешници. Цялото това пространство е приобщено към огромна колкото 4-стаен апартамент дневна от 130 кв. м с мека мебел, трапезарна част – 40 кв. м, дизайнерска кухня с висок клас електроуреди. Освен това Трифонов се шири в още две независими стаи, всяка от тях със лична баня, разполагаща с тоалетни, бидета, будоар с джакузи, складова част с бойлер, пералня, сушилня, както и особено помещение за гладене. Отделно палатът има и два големи дрешника с прозорци и огледала, фитнес център, кабинет и два просторни балкона с панорамна панорама към Витоша.

Спалните на Трифонов също са обзаведени с поръчкови мебели и бутикови осветителни тела. Мезонетът му върви и с бонуси – слугини, СОТ, както и три паркоместа, всяко на цена 22 000 евро. За тези екстри обаче купувачът ще би трябвало да заплати в допълнение.

От фотосите към обявата се вижда, че Слави към момента населява тузарското жилище. Дори козметиката стои на плота в банята, както и високия стол в душ кабината, на който той се къпе, защото не може да стои дълго време прав поради болките в краката си.

Всъщност Слави за следващ път пробва да продаде въпросния мезонет. Преди няколко месеца той още веднъж бе подготвен да се раздели с обичаното си жилище, само че се отхвърли единствено седмица след стартирането на обявата.

Сега обаче нямал избор поради финансовите несгоди и отново сръчкал имотните брокери.

Инфо: ЛУПА


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР