Слави Трифонов изпрати още една драматична година. През 2017-а година

...
Слави Трифонов изпрати още една драматична година. През 2017-а година
Коментари Харесай

Ако Някой От Екипа Продума За Това Си Рискува Главата. Ето Трагедията, Която Не Дава Сън На Слави Трифонов. Загубата Е Огромна, Четири Жени Са

Слави Трифонов изпрати още една трагична година. През 2017-а година той изгуби татко. Но това не е единствената година, изпълнена с драматизъм. Оказа се, че Дългия е претърпял още доста сходни драми.

Наскоро той навърши 50 години. Но към момента не е разкрил дамата, с която ще остарее и не е станал родител. Вина за това има и самият той.

Шоуменът страда от тежко заболяване. Това е една от аргументите да се опасява да стане татко. Притесненията му са свързани най-много с това, че детето му може да наследи неговото заболяване.

„ Ретро “ научи, че до момента Дългия е изгубил 4 деца. Четири от някогашните му приятелки са правили аборт от него. Като някои от абортите са били по негово предпочитание.

В началото на 90-те години Слави Трифонов стартира бурна любовна връзка със Силвия Лулчева. По това време двамата към момента не бяха поставили начало на славните си кариери. Но все пак имали проекти за взаимно бъдеще, включващо основаването на деца и семейство.

След като актрисата заченала, двамата решили, че към момента не им е време за деца.

През 1997 година шоуменът стартира връзка с психоложката Маги. Причина за раздялата им стават множеството му изневери, а също и бременност, която завършва несполучливо.

Следващата дълга връзка на шоумена е с балерината Галя от „ Сатен “, която също зачена от него. Но и тогава Слави Трифонов към момента не се чувствал подготвен да стане татко и я помолил да прекъсне бременността си.

Последната жена, която направи аборт от него, е балерината Мартина. Бременността й завърши съдбовно в следствие от мощния стрес, на който беше подложена по време на връзката си с Дългия, написа изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР