Слави Трифонов избърза да обяви имената (за премиер и министри

...
Слави Трифонов избърза да обяви имената (за премиер и министри
Коментари Харесай

Гарелов: Проектокабинетът на Слави Трифонов определено е добър

Слави Трифонов избърза да разгласи имената (за министър председател и министри – бел. ред) от една страна тъй като в България се приказва доста какво държавно управление ще бъде, слагат се най-различни условия и той с типичното си самочувствие демонстрира една блестяща формула. Това разяснява журналистът Иван Гарелов по Българска национална телевизия.

" Аз не допусках, че до този миг не са се водили никакви договаряния сред трите партии, олицетворяващи митинга и че занапред му предстоят сложни моменти с вероятно подкрепящите го партии в лицето на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, в случай че той изобщо ще беседва с тях ", добави Гарелов.

Оказва се обаче, че неговият същински проблем се крие в несъгласието с тези партии, счита журналистът.

Според него проектокабинетът несъмнено е добър.

„ Слави Трифонов разчита, че когато е посочил безапелационен вид, по-лесно би могъл да беседва с партиите. Не може да избегне този диалог “, съобщи още журналистът.

„ Фактическа неточност е следната: там, където приказва за цели и планове, не са го дефинирали тъкмо. Това не са програмните цели на този кабинет, това е проект за първи дейности, които даже нямат потребност да се разискват и в Народното събрание, уточни Гарелов.

„ Коя друга партия, управлявала в България, е прибягнала по този начин изрично до внасяне на експерти и специалисти от чужбина – Национална движение „Симеон Втори" “, добави журналистът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР