Слави Трифонов да си прави състав на правителство, комисии, председател

...
Слави Трифонов да си прави състав на правителство, комисии, председател
Коментари Харесай

Борисов: Длъжни сме, заради нашите избиратели, да предложим вариант за управление


Слави Трифонов да си прави състав на държавно управление, комисии, ръководител на Народното събрание

С чест и горделивост можем да кажем, че сме си изпълнили безусловно всички задължения и обещания, които сме поемали. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на първото държавно съвещание след парламентарните избори.

" Ние с нашия опит, експертиза и с безапелационна на изборите, сме длъжни поради нашите гласоподаватели да предложим вид за ръководство ", добави той.

" Честита победа! Като виждам изявленията на нашите съперници, всички желаят да омаловажат безспорния триумф, който всички вие постигнахте. За страдание, сътрудниците от „ Патриотичния фронт “ се разединиха, другояче в този момент щяха сигурно да са в Народното събрание ", сподели още Бойко Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3057955351099181/
" Виждам безнаказаност в другите политически партии. Някои стигат до там, че изпитват предпочитание за още нови избори, на драго сърце ще се явим на такива, само че какъв е резултатът? Освен парите и времето които ще се изгубят, пандемията не е отшумяла " разяснява министър председателят.

Готов съм да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат

" Ние като политически субекти дадохме допустимо най-хубав резултат, пета поредна победа на парламентарни избори и 14-та общо. Тези тъй като са доста гласовити не можем да се зарадваме, че сме ги победили. Тяхната игра най-вероятно ще бъде да провокират още безпорядък. Както се споделя ние носехме отговорност за изборите, с над половин милион гласа, сътрудника - политик Слави Трифонов би трябвало да излезе и да си поеме отговорност. Дали е първи или втори няма значение. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще пристигна той наред. Затова най-колегиално го апелирам да си прави състав на държавно управление, комисии, ръководител на Народното събрание. Да не дезертират, да не се оправдават, че не им доближават гласове. Имат опция за доста устойчиво болшинство в Народното събрание, имат премного - 200 гласа. Ако толкоз им е нужно за нещо, подготвен съм да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат. За мен е значимо да има устойчиво ръководство, аз обичам страната. Искам бизнесът да се усеща спокоен, а това може да стане единствено като има настоящ парламент. След толкоз години ръководство още веднъж сме първа политическа мощ ", сподели още той.

" Ако толкоз им се вижда тежка политическата конюнктура, в случай че толкоз няма решение, новите избори не са решение. Ето ви решение, нали всички говорихте за Велико Народно заседание, за мажоритарни избори, дано президентът Радев - неговият план за конституция да внесе. Свикваме Велико народно събрание, решаваме всички проблеми и започваме начисто ", сподели още Борисов.

Борисов още веднъж похвали партията за отличното показване и то след толкоз години ръководство, като още веднъж са първа политическа мощ. " Партиите, които бяха в съпротива освен, че не подвигнаха - те се сринаха.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР