Слави е идеалният мъж! Винаги съм го харесвала, още от

...
Слави е идеалният мъж! Винаги съм го харесвала, още от
Коментари Харесай

Тита най-накрая призна: Слави е идеалният мъж! Винаги съм го харесвала

„ Слави е идеалният мъж! Винаги съм го харесвала, още от дребна. Така че толкоз се зарадвах, когато разбрах, че нашият дует въпреки всичко ще се получи. “ Това показа през смях сексапилната Тита, която взриви мрежата, откакто през вчерашния ден вечерта пусна следващия си шлагер в дует с Дългия, написа България Днес.
„ Аз съм някогашен артист, само че по инерция не преставам да върша някакви неща… Че и някакви хора ми се връзват на акъла “, от своя страна изясни Слави Трифонов новото си парче.
Клипът в действителност бе неочакван, откакто в него се включиха трима доста известни реализатори. Азис, Миро и Тото от „ СкандаУ “ вземат участие в песента „ Демон “, като се включват единствено в припева.
Освен новата ария към певицата има и ново гадже, което я обсипва с букети и цветя.
След раздялата си с ММА боеца Недко Николов Тита се похвали, че отново е влюбена. Тя е изтрила всичко, обвързвано с някогашния, за който се говореше, че е нападателен и налита на пердах на сътрудниците и почитателите й.
„ Досега пазех безмълвие, тъй като обичам да се държа на състояние, както приляга на една дама, която не влиза в пояснителен режим. През последните години доста хора ми се качиха на главата, тъй като им дадох поле за изява. Продължавам напред и към този момент доста ще внимавам какви хора позволявам в персоналното си пространство “, показа русокоската.
За свое отрицателно качество тя дефинира „ изтриването като с гъба на хора от живота й, които й вредят “.
„ Забравям, че някои хора са съществували. Това не знам дали е положително или неприятно. Но с това трия освен неприятните мемоари, а и хубавите – все едно този човек не е бил в никакъв случай в живота ми, тъй че съвсем не си припомням, почтено казано, смее се хубавицата с обилен бюст.
Тита е безапелационна и че няма да спре да пее попфолк, макар че последните й части не се радват на известността на тези, които бяха в поп стила.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР